reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dziewczyny,nie raz miałąm fajny wykres,a potem co.... @ przychodziła!!wczoraj piffko wypiłam,to pewnie tempka troche podskoczyła przez to!!!!!a mnie własnie cycki bolą juz dłuższy czas!!!!i brzuch tez czuje znacznie szybciej niz zwykle przez @ !!!!!tzn.nie ze mnie boli bardzo czy cos takiego,ale nieraz tak zaboli jak na @ własnie!!!!kurcze,zeby tylko wczesniej nie przyszła wredota!!!!wrrrrrrrrrrrrr.włąsnie,caterina dobrze mówi,u ciebie Ani@k,"lubi"tempka odbic się od "dna" i zaszalec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Caterina nawet jak podskoczy to ma prawo i przy 36,8 przyleźć @.. nie raz tak miałam :sorry2:
Kasica.. no Twoje wcześniejsz wykresy były piękne ale Adasia miałaś z bakterią.. teraz jak już bakterii nie ma.. to wiesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziewczynki ja muszę na chwilkę pójść mojemu Kochanemu zrobić śniadanko.. do później :happy2:

ja też tak miałam bardzo często,ze temp.była podwyższona ,ta @ i tak przychodziła.........:-(plecy chyba też trochę czuję,tak w krzyżu:-(,wiec,ja wiem co to oznacza!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-(,a wykresem i temp.to nie sugeruję się aż tak bardzo.....

hello Babeczki!!! witam się w niedzielny poranek, a żadnym wypadku nie można go nazwać pięknym, zimowym, świątecznym:no: To znaczy jeżeli chodzi o pogodę, bo tak to pachnie w domciu grzybami, kompotem z suszek, czyli świętami czuć, ale pogoda masakryczna. Ciemno jak cholercia, leje już chyba z trzeci dzień...marzą mi się takie polskie, śnieżne, mroźne święta...:-( może za rok...Mój M. mówi, że w przyszłym roku na pewno pojedziemy z Julkiem do Polski, bo teraz to jeszcze mamy tu jego brata z żoną, ale oni wracają na stałe do Polski , to już zostaniemy tu sami. W tym roku to już 13 święta poza krajem...:sorry2: ehhh jakaś mnie nostalgia złapała:baffled:
A tutaj widzę temat wykresowo-objawowy. Dziewczynki, mam nadzieję, że w końcu którejś się uda, a najlepiej każdej!!! Przykro by było dostać @ na prezent świąteczny:zawstydzona/y: trzymam kciuki, żeby jednak nie przeszła!!!!
Idę przeglądnąć lodówkę w poszukiwaniu czegoś do schrupania;-) będę zaglądać w przerwach między gotowaniem. Życzeń jeszcze nie składam, bo jutro będę w domu, to wpadnę z opłatkiem:tak: na razie się odmeldowywuję! do później!!!
Aha która pisała, że robi sałatkę śledziową? może ja bym machnęła taką...mam w planie jarzynówkę, taką tradycyjną, ale może zrbić jeszcze jedną? wrzućcie jakiś przepis, bo ja nie wiem co się tam daje:baffled:

Kochane!!!...ZDROWYCH,SPOKOJNYCH,CIEPŁYCH,MIŁYCH,RODZINNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!!SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL,SPĘDZONYCH W GRONIE NAJBLIŻSZYCH I PRZYJACIÓŁ!!!DUŻO UŚMIECHU NA WASZYCH TWARZACH I W WASZYCH SERCACH,POGODY DUCHA,ORAZ WSZYSTKIEGO,WSZYSTKIEGO,WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!!!STARACZKĄ,ŻYCZĘ,ŻEBY TO NAJWIĘKSZE MARZENIE SIĘ ZIŚCIŁO,ŻEBY ŚWIĘTA ZA ROK BYŁY SPĘDZONE W WIĘKSZYM GRONIE,LUB Z DUŻYM BRZUSZKIEM,W KTÓRYM BĘDZIE WASZE SZCZĘŚCIE !!!MAMUSIĄ,ŻYCZĘ DUŻO WYTRWAŁOŚCI I SIŁ DO SWOICH MALUSZKÓW,A DZIEWCZYNĄ KTÓRE ZA NIEDŁUGO ZOSTANĄ MAMUISAM,ŻEBY BYŁY DZIELNE W TYM PIĘKNYM I WAŻNYM DLA WAS DNIU!!!!!!

I ja się witam z telefonu miedzy piernikiem a sernikiem w przerwie na cycka :-)
Mam nadzieje, naprawde wielka ze te spadki tempki i kłucia to implantacje !!! :-):-)&&&&&&&&&&
U nas pogoda do bani też i glowa mi przez to pęka.. Z życzeniami jeszcze wpadnę;-)
kok.o- mialas sie odmeldowywac ;-)&&&&&&&&&

ja jutro złożę wszystkim życzenia..

wczoraj zrobiłam sernik i dziś się okazało że nie wyszedł :zawstydzona/y: sie pierniczony nie dopiekł od spodu.. za mała blaszka za dużo sera - tak mniemam.. wujkowi dla kur zawiozę.. moze będą więcej jajek przez to znosić :-)

no właśnie Kok.o - jak co dawaj znać sms'em :tak:

reklama
dzien dobry wszystkim!

Ja na razie nie skladam zyczen, bo na pewno wpadne jutro.
Dzis sprobowalam bigos, mnie smakowal bardzo, moj nie tknal prawie nic:-(ach te obcokrajowcy! musze teraz pomrozic male porcje i bedzie dla mnie tylko, skoro on nie lubi:-( o ludzie!!!!

Katiuszka u nas mowia, ze w GB zapowiadaja nawet powodzie:szok:

Do góry