reklama
dziewczyny,nie raz miałąm fajny wykres,a potem co.... @ przychodziła!!wczoraj piffko wypiłam,to pewnie tempka troche podskoczyła przez to!!!!!a mnie własnie cycki bolą juz dłuższy czas!!!!i brzuch tez czuje znacznie szybciej niz zwykle przez @ !!!!!tzn.nie ze mnie boli bardzo czy cos takiego,ale nieraz tak zaboli jak na @ własnie!!!!kurcze,zeby tylko wczesniej nie przyszła wredota!!!!wrrrrrrrrrrrrr.włąsnie,caterina dobrze mówi,u ciebie Ani@k,"lubi"tempka odbic się od "dna" i zaszalec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ani@k
Fanka BB :)
Caterina nawet jak podskoczy to ma prawo i przy 36,8 przyleźć @.. nie raz tak miałam
Kasica.. no Twoje wcześniejsz wykresy były piękne ale Adasia miałaś z bakterią.. teraz jak już bakterii nie ma.. to wiesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziewczynki ja muszę na chwilkę pójść mojemu Kochanemu zrobić śniadanko.. do później

Kasica.. no Twoje wcześniejsz wykresy były piękne ale Adasia miałaś z bakterią.. teraz jak już bakterii nie ma.. to wiesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziewczynki ja muszę na chwilkę pójść mojemu Kochanemu zrobić śniadanko.. do później

ja też tak miałam bardzo często,ze temp.była podwyższona ,ta @ i tak przychodziła.........:-(plecy chyba też trochę czuję,tak w krzyżu:-(,wiec,ja wiem co to oznacza!!!:-
-
-
-
-
-(,a wykresem i temp.to nie sugeruję się aż tak bardzo.....
katiuszka79
hello Babeczki!!! witam się w niedzielny poranek, a żadnym wypadku nie można go nazwać pięknym, zimowym, świątecznym
To znaczy jeżeli chodzi o pogodę, bo tak to pachnie w domciu grzybami, kompotem z suszek, czyli świętami czuć, ale pogoda masakryczna. Ciemno jak cholercia, leje już chyba z trzeci dzień...marzą mi się takie polskie, śnieżne, mroźne święta...:-( może za rok...Mój M. mówi, że w przyszłym roku na pewno pojedziemy z Julkiem do Polski, bo teraz to jeszcze mamy tu jego brata z żoną, ale oni wracają na stałe do Polski , to już zostaniemy tu sami. W tym roku to już 13 święta poza krajem...
ehhh jakaś mnie nostalgia złapała
A tutaj widzę temat wykresowo-objawowy. Dziewczynki, mam nadzieję, że w końcu którejś się uda, a najlepiej każdej!!! Przykro by było dostać @ na prezent świąteczny
trzymam kciuki, żeby jednak nie przeszła!!!!
Idę przeglądnąć lodówkę w poszukiwaniu czegoś do schrupania;-) będę zaglądać w przerwach między gotowaniem. Życzeń jeszcze nie składam, bo jutro będę w domu, to wpadnę z opłatkiem
na razie się odmeldowywuję! do później!!!
Aha która pisała, że robi sałatkę śledziową? może ja bym machnęła taką...mam w planie jarzynówkę, taką tradycyjną, ale może zrbić jeszcze jedną? wrzućcie jakiś przepis, bo ja nie wiem co się tam daje

A tutaj widzę temat wykresowo-objawowy. Dziewczynki, mam nadzieję, że w końcu którejś się uda, a najlepiej każdej!!! Przykro by było dostać @ na prezent świąteczny

Idę przeglądnąć lodówkę w poszukiwaniu czegoś do schrupania;-) będę zaglądać w przerwach między gotowaniem. Życzeń jeszcze nie składam, bo jutro będę w domu, to wpadnę z opłatkiem

Aha która pisała, że robi sałatkę śledziową? może ja bym machnęła taką...mam w planie jarzynówkę, taką tradycyjną, ale może zrbić jeszcze jedną? wrzućcie jakiś przepis, bo ja nie wiem co się tam daje

Kochane!!!...ZDROWYCH,SPOKOJNYCH,CIEPŁYCH,MIŁYCH,RODZINNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!!SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL,SPĘDZONYCH W GRONIE NAJBLIŻSZYCH I PRZYJACIÓŁ!!!DUŻO UŚMIECHU NA WASZYCH TWARZACH I W WASZYCH SERCACH,POGODY DUCHA,ORAZ WSZYSTKIEGO,WSZYSTKIEGO,WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!!!STARACZKĄ,ŻYCZĘ,ŻEBY TO NAJWIĘKSZE MARZENIE SIĘ ZIŚCIŁO,ŻEBY ŚWIĘTA ZA ROK BYŁY SPĘDZONE W WIĘKSZYM GRONIE,LUB Z DUŻYM BRZUSZKIEM,W KTÓRYM BĘDZIE WASZE SZCZĘŚCIE !!!MAMUSIĄ,ŻYCZĘ DUŻO WYTRWAŁOŚCI I SIŁ DO SWOICH MALUSZKÓW,A DZIEWCZYNĄ KTÓRE ZA NIEDŁUGO ZOSTANĄ MAMUISAM,ŻEBY BYŁY DZIELNE W TYM PIĘKNYM I WAŻNYM DLA WAS DNIU!!!!!!
Muma
I ja się witam z telefonu miedzy piernikiem a sernikiem w przerwie na cycka :-)
Mam nadzieje, naprawde wielka ze te spadki tempki i kłucia to implantacje !!! :-):-)&&&&&&&&&&
U nas pogoda do bani też i glowa mi przez to pęka.. Z życzeniami jeszcze wpadnę;-)
kok.o- mialas sie odmeldowywac ;-)&&&&&&&&&
Mam nadzieje, naprawde wielka ze te spadki tempki i kłucia to implantacje !!! :-):-)&&&&&&&&&&
U nas pogoda do bani też i glowa mi przez to pęka.. Z życzeniami jeszcze wpadnę;-)
kok.o- mialas sie odmeldowywac ;-)&&&&&&&&&
Ani@k
ja jutro złożę wszystkim życzenia..
wczoraj zrobiłam sernik i dziś się okazało że nie wyszedł
sie pierniczony nie dopiekł od spodu.. za mała blaszka za dużo sera - tak mniemam.. wujkowi dla kur zawiozę.. moze będą więcej jajek przez to znosić :-)
no właśnie Kok.o - jak co dawaj znać sms'em
wczoraj zrobiłam sernik i dziś się okazało że nie wyszedł

no właśnie Kok.o - jak co dawaj znać sms'em

reklama
dzien dobry wszystkim!
Ja na razie nie skladam zyczen, bo na pewno wpadne jutro.
Dzis sprobowalam bigos, mnie smakowal bardzo, moj nie tknal prawie nic:-(ach te obcokrajowcy! musze teraz pomrozic male porcje i bedzie dla mnie tylko, skoro on nie lubi:-( o ludzie!!!!
Katiuszka u nas mowia, ze w GB zapowiadaja nawet powodzie
Ja na razie nie skladam zyczen, bo na pewno wpadne jutro.
Dzis sprobowalam bigos, mnie smakowal bardzo, moj nie tknal prawie nic:-(ach te obcokrajowcy! musze teraz pomrozic male porcje i bedzie dla mnie tylko, skoro on nie lubi:-( o ludzie!!!!
Katiuszka u nas mowia, ze w GB zapowiadaja nawet powodzie