reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
Kochane!!!
życzę Wam szampańskiej zabawy...
czy to na "białej sali" czy na wielkich balach!!!
A w Nowym Roku żeby Wam się dobrze wiodło,
żeby zdrówko było,
żeby się wszystkie marzenia spełniły
oraz żeby Nowy Rok był lepszy niż ten mijający!!!
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
Zobacz załącznik 526792
życzę Wam szampańskiej zabawy...
czy to na "białej sali" czy na wielkich balach!!!
A w Nowym Roku żeby Wam się dobrze wiodło,
żeby zdrówko było,
żeby się wszystkie marzenia spełniły
oraz żeby Nowy Rok był lepszy niż ten mijający!!!
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
Zobacz załącznik 526792
kok.o
czeeesc:-)
yyyyyyyyyyyyyy co Wy juz wszystkie sie na bale szykujecie?
hmmm..ja to sie jeszcze nie zdecydowałam,gdzie sylwka spedze, mam do wyboru polsat i dwójke, albo moze filmy z kompa
No i nie wiem jaka kiecke mam se ubrac;-)
kurcze, pierwszy raz od dluuuuuuuugiego czasu w domu bede siedziec
Ani@k gdzie idziecie? Ty na soczku pomaranczowym bedziesz jechala cała noc;-):-)
Muma, alex na nocnych zmianach na linii produkcyjnej w mleczarniach, kasia.natka..hmmm idziesz gdzies czy z Misią w domku Picolo obalicie?;-):-)
ciezarówy- idziecie gdzies czy w domach grzecznie siedzicie?
caterina masz wolne mam nadzieje dzisiaj?
skoro w swieta tyrałas to dzisiaj szalenstwo!:-)
yyyyyyyyyyyyyy co Wy juz wszystkie sie na bale szykujecie?

hmmm..ja to sie jeszcze nie zdecydowałam,gdzie sylwka spedze, mam do wyboru polsat i dwójke, albo moze filmy z kompa

Ani@k gdzie idziecie? Ty na soczku pomaranczowym bedziesz jechala cała noc;-):-)
Muma, alex na nocnych zmianach na linii produkcyjnej w mleczarniach, kasia.natka..hmmm idziesz gdzies czy z Misią w domku Picolo obalicie?;-):-)
ciezarówy- idziecie gdzies czy w domach grzecznie siedzicie?
caterina masz wolne mam nadzieje dzisiaj?

Ostatnia edycja:
kok.o my wybralismy tv 2 bedzie sylwester z wrocławia:-)blisko nas,wiec sentyment się ma hi hi!!my w domku bedziemy!!Adam się 2 dni temu rozchorował kaszle,gorączke wczoraj miał,i ogólnie słabo się czuje!!dobrze,ze nikim się nie umawialismy na imprezkę w tym roku,bo i tak byśmy nie poszli,skoro Adam jest przeziebiony:-(aaaa noc minie jak każda inna.......nawet kac bedzie taki sam jak w normalną imprezke;-);-)
kok.o
hehe no to sie moze spotkamy w tej dwójce
ja sobie przez okno moze nawet fajerwerki z rynku poogladam...moze cos bedzie widac z tych kilku km.

Ani@k
my jedziemy do mojej Siostry, mamy już pokaźny zestaw fajerwerków i szampana którego się nie napiję..
Kok.o właśnie o Tobie myślałam.. ale po wczorajszej wizycie nie ma chyba szans aby Ewunia dziś się urodziła, co??? bedzie 'styczniówą' jak ta lala!!!
:-)
Kok.o właśnie o Tobie myślałam.. ale po wczorajszej wizycie nie ma chyba szans aby Ewunia dziś się urodziła, co??? bedzie 'styczniówą' jak ta lala!!!

kok.o
Ani@k to zasuwaj do sklepu po Picolo;-):-) czyms toast trza wzniesc,nie?
no ja tak sobie mysle,ze skoro Ewa wczoraj nie dawala znaków,ze chce wyjsc, to moze tak do godziny 00.01 nic sie nie wydarzy:-)
aaaa czekaj, a bedziecie mowic juz o ciazy? czy bedziesz sciemniac ze nie pijesz booo...cośtam?
no ja tak sobie mysle,ze skoro Ewa wczoraj nie dawala znaków,ze chce wyjsc, to moze tak do godziny 00.01 nic sie nie wydarzy:-)
aaaa czekaj, a bedziecie mowic juz o ciazy? czy bedziesz sciemniac ze nie pijesz booo...cośtam?
Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k
Kok.o po obejrzeniu przez eMa testu jednogłośnie ustaliliśmy że nikomu nie będziemy nic mówić..
a już odmawiałam piwka, takiego zimnego.. dwa razy.. no i że biorę tabletki, po których pić nie można jjuż chyba wszyscy wiedzą..
patrzą na mnie dziwnie.. bo ponoć przytyłam
a już odmawiałam piwka, takiego zimnego.. dwa razy.. no i że biorę tabletki, po których pić nie można jjuż chyba wszyscy wiedzą..
patrzą na mnie dziwnie.. bo ponoć przytyłam