reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

a ja rosnę i rosnę ...

reklama
Siwona - ja w karcie zdrowia z zerówki mam w wieku 6,5 lat: 18 kg , taki był ze mnie byk hahaahahahaah.
Sprawdź w razie czego na innej wadze a jak będziesz miała wątpliwości to skonsultuj się z Waszym lekarzem a zresztą Filip jest wysoki z tego co pamiętam, prawda?

Ps - Bubu jest taką drobnicą ale nasz lekarz mówi: nie ma dzieci za chudych - hahaahahaah, jasne. Zrobię mu badanie krwi przy okazji to będę spokojniejsza.

Siwona - szczerze mówiąc odetchnęłam widząc wagę Twojego Filipa:-D tak jak dziewczyny zaczęły strzelać wagą 12 kg to aż sie za głowę złapałam że taka różnica.

Nela od początku była z tych "większych" dzieci na marcówkach (nie licząc właśnie Filipa Siwony), ale ona wcale nie wygląda na grubą, jest w sam raz. Pewnie pójdzie z mamusię bo ja też zawsze masakrycznie dużo ważyłam choć tego nie było widać po mnie :zawstydzona/y:
No i do jej wzrostu to chyba dobra waga - tak sobie tłumaczę ;-)

Ninja - wcale Tymon nie wygląda na chudzinkę
Asia - zaszokowała mnie za to waga Twojej Basi, wy wszystkie takie chudzinki a wynik Basieńki niczego sobie :tak:

Ninja :-D:-D:-D Niezła waga:-D:-D:-D
Weronikaa właśnie to jest najciekawsze, że po nim wcale nie widać tej wagi, ale tak jak pisałaś - zawsze przodował wśród marcowiątek pod względem wagi. Narazie bynajmniej nie widzę żadnych anomalii, więc nie będę latała po doktorach, żeby się ważyć, ale nie omieszkam przy okazji sprawdzić:sorry:
Mało pocieszającym jest też fakt, że moja ginka na ostatniej wizycie oceniła wagę Kingi na "ponad przeciętną" i stwierdziła, że jak donoszę do terminu, to może być większa niż Filip (a on ważył 3600:szok:)

Mało pocieszającym jest też fakt, że moja ginka na ostatniej wizycie oceniła wagę Kingi na "ponad przeciętną" i stwierdziła, że jak donoszę do terminu, to może być większa niż Filip (a on ważył 3600:szok:)

Siwona - tym bym się nie przejmowała. Na pół godz przed cc Filipa jak gin mi robił usg, stwierdził, że mały ma ok 3500 - dziwnym trafem pół godziny później waga pokazała 4270 :nerd:

reklama
Kajek
waga -13,600 -2 miechy temu (teraz pewnie troche mniej) wzrost 94cm
numer buta 8-(długosc wkładki 17cm)

Wow Siwona i Weronika macie co dzwigac hehe.

Ostatnia edycja:
Do góry