reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Weronikaa - no 10 cm to faktycznie ogromna różnica!
siwona
Zadomowiona(y)
A Filip najcięższy

Aż się zastanawiam czy mi waga dobrze działa

Aż się zastanawiam czy mi waga dobrze działa

ninjacorps
Marcóweczka 2008
Siwona - ja w karcie zdrowia z zerówki mam w wieku 6,5 lat: 18 kg , taki był ze mnie byk hahaahahahaah.
Sprawdź w razie czego na innej wadze a jak będziesz miała wątpliwości to skonsultuj się z Waszym lekarzem a zresztą Filip jest wysoki z tego co pamiętam, prawda?
Ps - Bubu jest taką drobnicą ale nasz lekarz mówi: nie ma dzieci za chudych - hahaahahaah, jasne. Zrobię mu badanie krwi przy okazji to będę spokojniejsza.
Sprawdź w razie czego na innej wadze a jak będziesz miała wątpliwości to skonsultuj się z Waszym lekarzem a zresztą Filip jest wysoki z tego co pamiętam, prawda?
Ps - Bubu jest taką drobnicą ale nasz lekarz mówi: nie ma dzieci za chudych - hahaahahaah, jasne. Zrobię mu badanie krwi przy okazji to będę spokojniejsza.
Siwona - szczerze mówiąc odetchnęłam widząc wagę Twojego Filipa
tak jak dziewczyny zaczęły strzelać wagą 12 kg to aż sie za głowę złapałam że taka różnica.
Nela od początku była z tych "większych" dzieci na marcówkach (nie licząc właśnie Filipa Siwony), ale ona wcale nie wygląda na grubą, jest w sam raz. Pewnie pójdzie z mamusię bo ja też zawsze masakrycznie dużo ważyłam choć tego nie było widać po mnie
No i do jej wzrostu to chyba dobra waga - tak sobie tłumaczę ;-)
Ninja - wcale Tymon nie wygląda na chudzinkę
Asia - zaszokowała mnie za to waga Twojej Basi, wy wszystkie takie chudzinki a wynik Basieńki niczego sobie

Nela od początku była z tych "większych" dzieci na marcówkach (nie licząc właśnie Filipa Siwony), ale ona wcale nie wygląda na grubą, jest w sam raz. Pewnie pójdzie z mamusię bo ja też zawsze masakrycznie dużo ważyłam choć tego nie było widać po mnie

No i do jej wzrostu to chyba dobra waga - tak sobie tłumaczę ;-)
Ninja - wcale Tymon nie wygląda na chudzinkę
Asia - zaszokowała mnie za to waga Twojej Basi, wy wszystkie takie chudzinki a wynik Basieńki niczego sobie

siwona
Zadomowiona(y)
Ninja 

Niezła waga

Weronikaa właśnie to jest najciekawsze, że po nim wcale nie widać tej wagi, ale tak jak pisałaś - zawsze przodował wśród marcowiątek pod względem wagi. Narazie bynajmniej nie widzę żadnych anomalii, więc nie będę latała po doktorach, żeby się ważyć, ale nie omieszkam przy okazji sprawdzić
Mało pocieszającym jest też fakt, że moja ginka na ostatniej wizycie oceniła wagę Kingi na "ponad przeciętną" i stwierdziła, że jak donoszę do terminu, to może być większa niż Filip (a on ważył 3600
)

Weronikaa właśnie to jest najciekawsze, że po nim wcale nie widać tej wagi, ale tak jak pisałaś - zawsze przodował wśród marcowiątek pod względem wagi. Narazie bynajmniej nie widzę żadnych anomalii, więc nie będę latała po doktorach, żeby się ważyć, ale nie omieszkam przy okazji sprawdzić

Mało pocieszającym jest też fakt, że moja ginka na ostatniej wizycie oceniła wagę Kingi na "ponad przeciętną" i stwierdziła, że jak donoszę do terminu, to może być większa niż Filip (a on ważył 3600

Mało pocieszającym jest też fakt, że moja ginka na ostatniej wizycie oceniła wagę Kingi na "ponad przeciętną" i stwierdziła, że jak donoszę do terminu, to może być większa niż Filip (a on ważył 3600)
Siwona - tym bym się nie przejmowała. Na pół godz przed cc Filipa jak gin mi robił usg, stwierdził, że mały ma ok 3500 - dziwnym trafem pół godziny później waga pokazała 4270

reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Kajek
waga -13,600 -2 miechy temu (teraz pewnie troche mniej) wzrost 94cm
numer buta 8-(długosc wkładki 17cm)
Wow Siwona i Weronika macie co dzwigac hehe.
waga -13,600 -2 miechy temu (teraz pewnie troche mniej) wzrost 94cm
numer buta 8-(długosc wkładki 17cm)
Wow Siwona i Weronika macie co dzwigac hehe.
Ostatnia edycja:
Podziel się: