Właśnie napisałam posta, chciałam wysłać a okazało sie, że podczas wysyłania mojej wiadomości pojawila się nowa i to byly te piękne róże

BARDZO DZIĘKUJĘ!!!! Jestem bardzo szczęśliwa, ale poniewaz jestem straaaaszną panikarą to już się boje czy wszystko będzie ok...
Aha, Karioka bo Ty nie wiesz

- jestem w ciąży!! Udało się za drugim podejściem
U lekarza z Maćkiem będę w tą sobotę o 10.30. Oby nie było takich mrozów bo nam samochód nie zapali

dziś Mariusz wzywał taksówkę bo samochód ani drgnął, nawet nie ruszył się ten pałąk

do zmiany biegów.
Tak lubiłam tu pisać, ale nie na forum ogólnie tylko właśnie tu na regionalnym z Wami rozmawiać, a teraz jakoś, po tej kretyńskiej sytuacji odechciewa mi się. Czemu niektórzy tak lubują się w doszukiwaniu sensjacji i wszczynaniu głupich awantur?! Przypominają się czasy podstawówki... Dobra koniec tematu.
Kupiłam Mariuszowi na imieniny grę komputerową, przygodową z elementami horroru i tak mnie wciągneła, że gotowa jestem noce zarywać byle dowiedziec się co będzie dalej

A propos - jest tam zagadka, której za żadne skarby nie umiem rozwiązać, może mi pomożecie?! Oto ona: NIE JEST DLA OCZU, BO JEST DLA USZU... NIE MÓWI, ALE MOŻE PRZEMÓWIĆ! no?! jakies pomysły?

odpowiedzią jest słówko 4 literowe angielskie.
A teraz najwazniejsze -
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY!!!! STU LAT RAZEM W ZDROWIU, SPOKOJU, WSPANIAŁEJ MIŁOŚCI I NIEGASNĄCYM POŻĄDANIU!!!!!