reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

aph racja, nie zapeszaj, ja dzien przed tym jak mnie dopadlo sie chwalilam ze od dwoch lat mnie nic nie wzielo :p

reklama
A mnie jednak dopadło i rozwalił na dobre:zawstydzona/y: wczoraj to myślałam że umrę cały dzień w łóżku przeleżałam a raczej przespałam tak się źle czułam:zawstydzona/y:Byłam u lekarza kazał mi łykać tylko rutinoscorbin i tabletki do ssania na gardło które jak określił wygląda strasznie :zawstydzona/y:Czuje każdą kosteczkę , każdy mięsień to jest okropne, na szczęście dziś to chociaż miałam siłę wstać i usiąść na chwilkę na bb, bo wczoraj to nawet nie myślałam o tym :no::no: I co tu się dowiaduje grudniówki już zaczęły :szok::szok::szok::szok::szok: Tylko patrzeć ja my zaczniemy się sypać:szok::szok::szok: Dziś Lorien i Karola wskoczyła w 9 okienko:eek:

No dokładnie. Jestem dumna, ze dotrwałam do tego momentu. Jeszcze trochę niech siedzi w brzuszku, a potem sie mogę sypać :-D

Spóźnione (z powodu awarii mychy) gratulacje wszystkim 9 - okienkowym mamusiom :-)

Dziewczyny, od mniej więcej tygodnia budzę się z taką dziwną dolegliwością, a mianowicie mam delikatnie opuchnięte dlonie i niesamowicie bolą mnie środkowe palce u rąk (w lewej dloni troche bardziej). Boli tak, że mam problem ze zgięciem tych palcow. W ciągu dnia przemagam się i cwicze to zginanie i bol ustępuje (może nie tak całkowicie, bo cos tam odczuwam, ale juz nie boli tak bardzo)

Co to może byc? :szok:

Abeja ja gdzies czytalam ze takie bole stawow to normalne podczas ciazy w ostatnich miesiacach to nazywa sie" syndrom nadgarstka" i powoduje to woda ktora zbiera sie w organizmie i przejdzie po porodzie

reklama
Zgadzam sie z Maja :tak: ja w poprzedniej ciazy mialam rowniez dolegliwosci bolowe w lewej rece ..mnie wlsnie potwornie bolal nadgarstek i dzialo sie to w nocy w dzien ustepowało:tak:

Do góry