reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

reklama
Dziewczęta :-D Ja na dziś już kończę pogaduszki. Mój kręgosłup (w krzyżu) tak mnie napie...., że ledwo tu siedzę, a na dodatek napina mi się brzusio :-( Mam nadzieję, że to nie są zwiastuny wcześniejszego porodu :szok:

Monika odpoczywaj :tak: Ja też tak co jakiś czas tu zaglądam bo też sie dziś źle czuje, kuje w podbrzuszu i do tego kręgosłup od rana dokucza:zawstydzona/y: Leże i odpoczywam i tak co kilka godzin zaglądam i patrze co tam u was słychać:-)

do dziewczyn ktore biora nospe:-)

lekarza kazal mi brac rano i wieczorem po 2 tabletki i tez tak zaczelam robic tylko zastanawiam sie czy nawet jak nie mam twardego brzucha to mam je w tych porach brac? czy to dziala jakos tak profilaktycznie? jak wy bierzecie nospe?

Karlam, nie wiem jak to jest, mi powiedzial, ze mam brac wtedy jak brzuch bede miala twardy 1 tabletke. No ale to bylo jakies 6 tygodni temu, wiec wtedy moze nie bylo to takie wazne. Nie kazal mi tej Nospy lykac caly czas. :baffled:
No i teraz jak mi sie zdarzy, ze mam twardy brzuch to najpierw sie klade, a jak nie pomaga to biore sobie jedna tabletke i przechodzi. :tak:

Karlam, chyba jakoś profilaktycznie nospa tez działa. Mój lekarz przed dłuższą podróżą zalecił mi już z samego rana wziąść 2 tabletki nospy i jeszcze potem w ciągu dnia przed podróżą i po....a nawet i następnego dnia, bo właśnie przeciwdziała ona skurczom i twardnieniu.

reklama
:tak: Ja tez biore profilkatycznie czyli ok. 3 razy dziennie:-D :-D i po 80mg czyli ta wieksza dawke na recepte ale i tak nie pomaga:-D :-D :-D :-D moze gdybym lezala plackiem to by pomoglo a ze ja ciagle w ruchu i kalde sie jak bija mi na alarm to pewnie dlatego ciagle boli:baffled: :tak:

Do góry