reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

własnie też boli mnie nadgarstek, akurat kiedyś miałam połamane kości reki i myślałam, że może to jest przyczyną. dzięki za oswiecenie jesteście nieocenionym źródłem informacji, jestem spokojniejsza,dziękuję:tak: :tak: :tak:

reklama
Ja wczoraj wieczorem się czułam paskudnie. Wieczorem wróciliśmy od rodziców i tak zaczął mnie boleć brzuszek, jakbym miała dostać miesiączkę. Dotychczas miałam takie delikatne bóle, a wczoraj to było zdecydowanie coś więcej. Wystraszyłam się niesamowicie. Ale doszłam do wniosku, że nie będę wszczynać alarmu. Najpierw się położę i zobaczę czy mi przejdzie. Maciek tak się zdenerwował, że co 5 minut pytał się jak się czuję. Na całe szczęście po 30 min. mi przeszło. Ale doszłam do wniosku, że czas najwyższy dokończyć zakupy dla siebie i spakować torbę, bo to już nie przelewki.

Melduję, ze po wczorajszym dniu obfitujacym w skórcze i skórczyli (delikatne, ale zawsze) dzisiajeszy dzień rozpoczał się całkiem calkiem. Czujemy się nieźle, stanowczo lepiej niż wczoraj i nadrobilysmy zaleglosci z wczoraj na BB :-)

Jedyne co bardziej mi dokucza to poranny obrzęk rąk i problem z palcami. Mam na to brac wiecej magnezu z wit. b6.

U Karlam współczuje skurcze łydek są naprawdę nieprzyjemnie, miałam tylko raz w życiu w ciąży Sandrunią i zapamiętam go na długo :baffled:

widze ze u was z dolegliwosciami tez bogato :p
Ja cierpie na dretwienie nogi jak mi sie mala na nerwie polozy, po powrocie ze szpitala miewam niestety coraz czesciej skorcze, nie co dziesiec minut co prawda ale i tak nieprzyjemne. Za kazdym razem jak wieczorem w lustro patrze to mam wrazenie ze mi sie brzucho obnizyl. No i standardowo, pikawa mi czesto wchodzi na obroty powyzej 110 wiec automatycznie dostaje zadyszki, a zprzyjemnych rzeczy to coraz zadziej meczy mnie zgaga :D

Ja też mam tętno powyżej 100, lekarz przepisał mi Sectral, no więc łykam sobie i teraz jest już poniżej 100.

Kurcze ja ma tez te niemiłe dolegliwości....
rano ból rąk...najpierw muszę rozruszać palce, aby nie bolało....
W nocy złapał mnie kilka razy skurcz łydki...straszne....bolało jak cholera...
No i brzuch na dole pobolewa, i czasem jest taki twardy u góry, ze nie wiem , czy to jakiś skurcz, czy to dziecko tak ciśnie się ....bo mały tez potrafi mamusi dokuczyć....

reklama
Kamila te skurcze łydki są okropne, boli jak przy porodzie.ja muszę wstać wtedy z łóżka i rozluźnić nogę.

Do góry