Tygrysek1985
Fanka BB :)
My następne za 10 lat,od razu dwójeczkę tak na stare lata, tylko co zrobić żeby przez te 10 lat nie było
nie współżyć hahaha??? 
nie współżyć hahaha??? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie współżyć hahaha??? 
tylko mam też koleżankę ona lat 26 jak ja i jej mama lat 62 - różnica pokoleń - przepaść - dogadać sie nie mogą odkąd jest nastolatką ale to wszystko zależy od charakterów, podejścia itd .. ważne żeby każdy wybór był podyktowane szczęściem dziecka nie naszą zachcianką 

wiesz to wybór każdego ... wiadomo jak wszystkotylko mam też koleżankę ona lat 26 jak ja i jej mama lat 62 - różnica pokoleń - przepaść - dogadać sie nie mogą odkąd jest nastolatką ale to wszystko zależy od charakterów, podejścia itd .. ważne żeby każdy wybór był podyktowane szczęściem dziecka nie naszą zachcianką
![]()
za 3 lata drugie a za 6 być może trzecie. Z tym szybkim odchowaniem dzieci i wyjeżdzaniem na wakacje to się kochane nie oszukujcie. Zaczną się szkoły, inne problemy, nie będzie ani więcej czasu ani więcej pieniędzy niż teraz. Widzę to po moich koleżankach które wcześnie miały dzieci i też tak mówiły "odchowam i wtedy sobie odbiję" i co, niczego sobie nie odbiły. Problemy wychowawcze, wywiadówki, odrabianie z dzieckiem lekcji, egzaminy do gimnazjum, koszty rosną bo i zabawki dzieci z wiekiem drożeją - teraz wystarczy grzechotka a potem to już laptop, ipod itp 
Tygrysek, przy Twojej metodzie antykoncepcji, za dziesięć lat to już będziecie rodzicami niezłej gromadki![]()

:-)