aga_2605
Zaangażowana w BB
Hej! Bardzo dobry temat, ja również mam taki dylemat. Przed ciążą stosowałam plastry Evra przez ponad 2 lata i nawet wszystko było w porządku, żadnych skutków ubocznych i okres już nie bolał jak wcześniej. Ale dopiero jak odstawiłam to zobaczyłam że to wcale nie jest takie dobre, libido mi wróciło, aż byłam w szoku że można mieć taką ochotę na seks;-), ale niestety po odstawieniu nie mogłam zajść w ciąże 5 miesięcy i zwolnili mnie w tym czasie z pracy, więc jestem bezrobotna, a najgorsze to było to że przytyłam po nich 13 kg w ciągu miesiąca!!!! Masakra!!!!
i chyba już nie będę wracać do hormonów. Wkładki za nic w świecie nie dam sobie włożyć więc chyba zostają gumki, któe mi specjalnie nie przeszkadzają ale mój mąż ich nie lubi delikatnie mówiąc...
i chyba już nie będę wracać do hormonów. Wkładki za nic w świecie nie dam sobie włożyć więc chyba zostają gumki, któe mi specjalnie nie przeszkadzają ale mój mąż ich nie lubi delikatnie mówiąc...
(może być różnica nawet do 12h). Nigdy mi się nie odkleił pod prysznicem
. Jest kilka możliwości naklejenia plastra, co jest w ulotce pokazane. Łopatka, brzuch, udo, ramię...
(trzeba przywyknąć). 

a brak uczucia zmęczenia i energię wykorzystałam przy zabawie i szaleństwie z dzieckiem!