reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Bardzo Nurtujące Problemy

Ja też od zawsze piore w Persilu i nie ma dziwnych skutków a płyn używam ale z reguły te z linii sensitive bo nieraz inne drażnią skórę

reklama
Dzięki dziewczyny. Ja prałam w dziecięcych proszkach, ale własnie wczoraj jak załadowałam pralkę, to ... mi sie skończył:eek:I wyprałam w naszym. Płyn daję już od jakiegoś czasu - ubranka mięciutkie i pachnące.

a moja KlAUDIA miała takie suche miejsca - uczulenie - np. najwieksze na zgieciu. Od 7-mego miesiac od dermatologa do innego lekarza...masc za mascią..od 5 zł do 100 zł- nic.... martwilismy sie bardzo, bo nawet jedne bąknął, ze coś rodzja łuszczycy moze..no szok- tu poszłam do lekarza i napomniałam lekarzowi o tym..a ona, żezmienic płyn do kapieli, bo pralam w płatkach mydlanych nawet..no i dała oilantum-----------------------PO TAKIM CZASIE-JEDNA KAPIEL- WSZYSTKO ZNIKNEŁO:)

Ja piorę razem z naszymi - najczęściej w Vizirze, a czasem wszystko w Dzidziusiu (nasze też ) bo lubie jego zapach :) A płyny - z linii sensitive- najczęściej biały Lenor, czasem jakiś inny

Ja nadal piorę w Jelpie razem z naszymi ubraniami, ale się właśnie zastanawiałam kiedy przejść na zwykłe proszki.

Ja już od jakichś dwóch miesięcy piorę ciuszki Marcinka razem z naszymi.
Rusałko, no to super że to była taka błahostka i wszystko dobrze się skończyło :-)

A czy któryś z maluchów ma może szorstkie policzki. Bo Kubus ma jakby takie grudki i moja pediatra zawsze jak ją o to pytam to każe tylko natłuszczać, ale może to jakiś objaw alergii?

Ja piorę z naszymi chyba odkąd Karol skończył ze 4 m-ce (nawet już nie pamiętam od kiedy) i nic się nie dzieje

Sumka my też mamy szorstką plamkę na jadnym policzku:tak:Ona raz ginie raz się pojawia:tak:a pamiętam że Mati miał takie coś jak był malutki na nóżce i to znikło i smarowałam oliwką mocno:-)

reklama
Do góry