Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki dziewczyny. Ja prałam w dziecięcych proszkach, ale własnie wczoraj jak załadowałam pralkę, to ... mi sie skończyłI wyprałam w naszym. Płyn daję już od jakiegoś czasu - ubranka mięciutkie i pachnące.
a moja KlAUDIA miała takie suche miejsca - uczulenie - np. najwieksze na zgieciu. Od 7-mego miesiac od dermatologa do innego lekarza...masc za mascią..od 5 zł do 100 zł- nic.... martwilismy sie bardzo, bo nawet jedne bąknął, ze coś rodzja łuszczycy moze..no szok- tu poszłam do lekarza i napomniałam lekarzowi o tym..a ona, żezmienic płyn do kapieli, bo pralam w płatkach mydlanych nawet..no i dała oilantum-----------------------PO TAKIM CZASIE-JEDNA KAPIEL- WSZYSTKO ZNIKNEŁO
Ja piorę razem z naszymi - najczęściej w Vizirze, a czasem wszystko w Dzidziusiu (nasze też ) bo lubie jego zapach A płyny - z linii sensitive- najczęściej biały Lenor, czasem jakiś inny
Ja już od jakichś dwóch miesięcy piorę ciuszki Marcinka razem z naszymi. Rusałko, no to super że to była taka błahostka i wszystko dobrze się skończyło :-)
A czy któryś z maluchów ma może szorstkie policzki. Bo Kubus ma jakby takie grudki i moja pediatra zawsze jak ją o to pytam to każe tylko natłuszczać, ale może to jakiś objaw alergii?
Sumka my też mamy szorstką plamkę na jadnym policzkuOna raz ginie raz się pojawiaa pamiętam że Mati miał takie coś jak był malutki na nóżce i to znikło i smarowałam oliwką mocno:-)