reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Sandra nie wiem czy ona pracuje w jakims szpitalu :dry: napewno pracuje w Supra -Med na Olszówki :tak: ale w końcu mam spokój:-D i to mnie najbardzij cieszy :-D ale jest śliczna pogoda co dziewczynki ? :-):-):-)

reklama
Super jest, az mi zal, ze musze siedziec w pracy, zamiast spacerowac z Sarka :sorry2::-)

Jagoda na spacerku z Blanusia :-) byly u mnie w pracy :-):-):-)

Luandzia, bo nie doczytalam...:zawstydzona/y:...czemu musisz chodzic z malutka na rehabilitacje? Napiecie miesniowe?
Na pewno bedzie wszystko ok! Trzymam mocno kciuki! :tak:

Tak Zuzka ma problem ze zbyt dużym napięciem w nóżkach, ale dzisiaj pierwszy sukces przekręciła się z brzuszka na plecki (przez przypadek ale pierwsze"koty za płoty":-))Z przewracaniem się z plecków na boczek czy brzuszek będzie trzeba jeszcze poczekać, ale powoli do przodu...

Luandzia, na pewno wszystko bedzie w porzadku! Rehabilitacja potrafi zdzialac cuda :tak: No i ogromne gratulacje dla Zuzi! Teraz to juz z goreczki :tak:Codziennie beda jakies postepy :tak:
A mala byla wczesniakiem?

Brandy, wpadaj czesciej :tak::-) No i jak sie cieplo zrobi to pewnie bede czestszym gosciem Waszego ogrodka ;-):-D

Cześć,

Brandy gratuluje zaliczenia przedmiotu i znalezienia lekarza, który Ci odpowiada :-)
Luandzia będę trzymać kciuki za Zuzią oby wszystko było w porządku i żeby częściej udawało się jej "przekręcać" :-) Nasze maleństwa potrafią zaskoczyć - oby i tym razem wszystko było w porządku.
A ja dzisiaj z pytaniem z innej beczki ;-) a mianowicie chodzi mi o wózek - czy możecie mi poradzić, co i gdzie kupić ?? Bo ja już sama nie wiem, na co zwracać uwagę i gdzie szukać :rolleyes2::rolleyes2:

Daisy, na temat wozkow mozesz poczytac naprawde sporo na BB :-) Ja mam dla Sary 2 wozki - Graco Quattro Deluxe i Hauck Traxx Jaguar i gdybym miala teraz kupowac wozek to kupilam Quinny Speedi SX albo Chicco S3 (3kolowce) - w pelnym komplecie z gondola, spacerowka i fotelikiem :tak: Kolezanki maja, sama wyprobowalam i sa naprawde swietne - przede wszystkim zwrotne, dosyc lekkie i maja dmuchane, duze kola co na naszych chodnikach i ewentualnych wycieczkach po lesie jest bardzo wskazane ;-):tak::-)
Z Graco gdyby mial duze kola bylabym bardzo zadowolona, bo jest duzy, wygodny, ma swietna bude i bardzo duzy kosz na zakupy :tak: Hauck ma duze kola i mozliwosc wpinania spacerowki przodem lub tylem do kierunku jazdy, ale non stop cos sie w nim psuje :-p
Moja Sara ma juz ponad 1.5 roczku, nie chce siedziec w wozku jak jestesmy na spacerze i nie oplaca mi sie zmieniac wozka, wiec chyba zostaniemy przy tych ktore mamy, ale Quinny i Chicco sa naprawde fajne :tak:
Graco kupowalismy w Bielsku w "Dudusiu", a Haucka zamawialam na allegro i zaluje, ze Graco tez nie zamowilam, bo przeplacilismy za komplet prawie 300zl :-/
Wszystko zalezy tez od tego ile kasiorki chcesz przeznaczyc na wozek? :-)

Sandra teraz napewno bede wpadac czesciej :-D:tak::-D:tak:no i dzieki, ze tak pieknie opisalas wozki bo wlasnie zaczynam sie juz zastanawiac ;-)

Daisy dziekujemy...mam nadzieję, że tak dobrze bedzie juz do konca.... :-D

reklama
Dzięki naprawdę fachowo opisane :wink:, Twoja opinia, Sandro, bardzo mi pomogła :tak::tak: - niestety u mnie w rodzinie to najmłodsze dziecko ma 6 lat wiec wszyscy wypadli z rytmu :-D, ale już niedługo:happy2::happy2:.
Ja właśnie szukam czegoś dobrego - a pieniążki - hmm - nie powiem, że nie grają roli, ale jak już mam coś kupić to coś dobrego - a nie przepłacić i żałować potem:oo2:.
Wiec jeszcze raz serdeczne dzięki - teraz idę szukać juz po markach pojazdu dla naszego maluszka :-D:-D

Do góry