sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ciesze sie Daisy, ze chociaz troche Ci pomoglam
:-)
Jak juz pisalam Brandy - w razie pytan sluze pomoca
:-) Jak juz pisalam Brandy - w razie pytan sluze pomoca

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) 
:-) My po dwóch spacerkach dzisiaj-wykorzystałyśmy pogodę na maxa
Moje dziecko nienawidzi słońca, reaguje płaczen na każdy promyczek, zastanawiam sie czy to normalne? Na spacerkach widze małe dzieci w wieku Blanki z buziami na słoneczku i nie płacza. Zresztą wogóle Mała zrobiła sie strasznie płaczliwa ostatnio, a najgorzej reaguje na teściów
oni nie moga sie do niej zbliżyć na 2 metry nawet

Sandra nie wiem czy ona pracuje w jakims szpitalunapewno pracuje w Supra -Med na Olszówki
ale w końcu mam spokój
i to mnie najbardzij cieszy
ale jest śliczna pogoda co dziewczynki ? :-):-):-)
To bardzo ważne zeby mieć zaufanie do lekarza prowadzącego.Super jest, az mi zal, ze musze siedziec w pracy, zamiast spacerowac z Sarka:-)
Jagoda na spacerku z Blanusia :-) byly u mnie w pracy :-):-):-)

. Jejku w taki sposób w życiu nie wróce do wagi sprzed ciązy
Ale lody były przepyszne i te gorace maliny...pychotka

Luandzia, bo nie doczytalam......czemu musisz chodzic z malutka na rehabilitacje? Napiecie miesniowe?
Na pewno bedzie wszystko ok! Trzymam mocno kciuki!
Tak Zuzka ma problem ze zbyt dużym napięciem w nóżkach, ale dzisiaj pierwszy sukces przekręciła się z brzuszka na plecki (przez przypadek ale pierwsze"koty za płoty":-))Z przewracaniem się z plecków na boczek czy brzuszek będzie trzeba jeszcze poczekać, ale powoli do przodu...
Moja córeczka jest w prawie takim samym wieku i jeszcze nie umie sie sama przewrócic z brzuszka na plecki. Moze raz jej sie zdażyło ale przez przypadek
. A powiedz mi ile twoja córeczka śpi podczas dnia?Cześć,
Brandy gratuluje zaliczenia przedmiotu i znalezienia lekarza, który Ci odpowiada :-)
Luandzia będę trzymać kciuki za Zuzią oby wszystko było w porządku i żeby częściej udawało się jej "przekręcać" :-) Nasze maleństwa potrafią zaskoczyć - oby i tym razem wszystko było w porządku.
A ja dzisiaj z pytaniem z innej beczki ;-) a mianowicie chodzi mi o wózek - czy możecie mi poradzić, co i gdzie kupić ?? Bo ja już sama nie wiem, na co zwracać uwagę i gdzie szukać![]()

Jak T. jutro nie dojedzie to idziemy razem na spacerek, co? :-) Bo jutro i w czwartek mam wolne :-)
Dobrze, ze mamy takie fajne budy w naszych wozkach ;-)

i wcale nie plakusiala - nie ma to jak fajne ciotki ;-)
;-)Zobaczymy ;-) Bo wiesz sama jak z nim bywa...Sanderko mam nadzieje ze jednak T. jutro przyjedzie
Ale jakby mu sie odmieniło to daj znać to wybierzemy sie razem
Masz pozdr od Roberta:-)
Miłego wieczorku! Buziaczki dla Sarki!

Duzo obiecuje, a potem...

rozumiem, ze nie chcialas mnie zniechecac tylko poprostu podzielilas sie swoimi doswiadczeniami i ja to doskonale zrozumiem. Jednak uwierz mi, w porownaniu z dr Lipska to dr Stolecka jest mhm... Boginia 

Brandy Lipskiej nikt nie przebije w podejściu do pacjentki Wrrr co za babsztyl wredny.

bleee... a ja lece do szkoły ...