reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej kochane!
Ja na sekundke - MERY OGROMNE GRATULACJE! SUPER, ZE JESTESCIE JUZ W DOMKU! :tak::-) WKLEJAJ JAKIES FOTKI! SCISKAM!

A reszcie sle buziaki i do "uslyszenia" jak mi sie zajob w pracy skonczy :baffled::sorry2:

reklama
Mery Ty tam dbaj o siebie ... normalnie szok to, co przeżyłaś, ale ważne ze już w domku i że z córunią OK. Moc całusków od Zuzi i ode mnie, pozdrowienia od mojego męża i dużo zdrowia Ci śle.:-)

Dziewczyny a co z wami, czemu taka cisza, co:confused::confused:

Mery cale szczescie, ze juz jestescie w domu... a wspolczuje Ci strasznie tych przezyc :-:)dry:tragedia.... ale teraz odpoczywaj jak najwiecej !!! Buziaki ode mnie i Amelci :-D

Cześć dziewczyny !!!
Mery gratulację :-) mam nadzieję że czujesz się już lepiej czego z całych sil Ci życzę
W końcu trochę pogody :-) i możemy się z Zuzką potaplać w baseniku
mała ma już sześć ząbków i niebawem wyjdą kolejne dwa na szczęście wszystko odbywa się w miarę bezboleśnie
W połowę sierpnia jedziemy nad morze już nie mogę się doczekać żeby pogoda tylko była znośna
Brandy jak tam Amelka daje Ci w kość ? Już nie dużo Ci zostało ten czas strasznie szybko leci ( Zuzka za nie długo skończy rok:szok:)
Pozdrawiam was wszystkie dziewczyny no i oczywiście wasze dzieciaczki :-):-):-)

Hej dziewczynki ....:-)
Mojej Amelce coś się powoli zbiera do wyjścia w końcu :tak: skurcze coraz częstsze.. w sobote wizyta w szpitalu na KTG... może już mnie tam zostawią:confused: zobaczymy...narazie jutro spakuję walizkę, bo to jedyna rzecz jaka mi została do zrobienia... Ale mała nie daje mi tak w kość jak kiedyś... teraz to tylko się wierci i coraz bardziej napiera na zmiane na pęcherz i chyba szyjkę :baffled:

Brandy, toć to na dniach juz moze byc :-D:shocked2::-D:shocked2::-D Kochana, informuj mnie odrazu jak tylko cos zacznie sie dziac :tak: wiesz - zwarta i gotowa bede jakby co ;-):-D;-)

Moje dziecko padlo wykonczone calodniowa zabawa w ogrodzie, wiec mam wieczor dla siebie :tak::-) Juz sie troche "odnowilam" ;-):-D

buziaki kochane!

Sandra... masz to jak w banku :-D zaraz jak akcja się zacznie to zostaniesz przeze mnie poinformowana :tak:;-):tak: i liczę wtedy na wizytę w szpitalu :-D teraz nie znam ani dnia ani godziny :sorry2:

Czesc ciotki klotki

Chciałam Was ogroooooooooooooooooomnie przeprosic ale niedam rady byc na spotkaniu:no::no: jest mi strasznie przykro ale mała mi sie troszke pochorowała:no: i nie dam rady byc-ale mam nadzieje ze wiecie jak sie chciałam z Wami spotkac
Brandy chyba sie przed porodem juz niezobaczymy kochana:-:)-( ale niemoge Natusi zabac a tym bardziej zostawic bo troszke goraczkuje mam nadzieje ze mi wybaczycie

Buziaki :*

Miski mnie niestety tez nie bedzie :-:)-:)-( coraz slabiej sie czuje... jeszcze jutro ta wizyta w szpitalu...nie wiem o ktorej tam zajade bo jade z tata .... przepraszam was bardzo :-(

reklama
Do góry