reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Cos mi sie wydaje, ze spotkamy sie wszystkie nastepnym razem, i to juz w komplecie :tak::-):tak:
No i Brandy bedzie miec juz pewnie Amelke :tak::-) (bo powiem Wam w tajemnicy - moglam Brandy, nie? ;-):-), ze moze juz jutro zostawia Brandy w szpitalu :tak::tak::tak:).

U mnie zapieprz w pracy, wiec bede na biezaco dopiero jak sie sezon skonczy :baffled::sorry2:

buziaki

reklama
Agusia jeszcze jestem w dwupaku, dzisiaj wieczorem do szpitala jade na KTG, ale wczoraj polozna patrzac na mnie powiedziala, ze juz moge sie zbierac i ze moze byc tak, ze mnie juz zostawia... napewno jak bedzie miala dla mnie miejsce w szpitalu to bedzie po mnie dzwonic :-D:-D:-D wiec moze lada dzien bede miec Amelcie juz przy sobie...ale nie chce zapeszac... Sandra ty dlugi ozorze :-p:-p:-D

Witam dziewczyna wpadłam na chwilke bo czasu jakos brak nie wiem jak to wszystko pogodzić zeby jedna i druga córa były zadowolone w domu posprzątane w ogrodzie też trzeba czasami byc i jeszcze znaleźć czas na BB musze sobie to wszystko poukładać bo narazie lipa z czasem a do tego jeszcze goście horror a w czwartek mój juz idzie do pracy to już wogóle zwariuje.
Byliśmy dzisiaj pierwszy raz na spacerku z dziewczynami pchaj człowieku 2 wóżki po naszych chodnikach a żaden ciul ci sie nie przesunie a samochodami tak stają ze mam ochote porysować. Chyba handra mnie dopada.
Wpadne znów to może coś poczytam teraz obiad trzeba zrobić.
Brendy a ty nie zaszybko to ja się meczyłam tak a ty express

Sandra ty dlugi ozorze :-p:-p:-D
To bede jeszcze dluzszym :-p:-D;-) i napisze dziewczynom, ze Ty dalej w dwupaku :-p:-D;-):-) Ale ze w ciagu tygodnia moze bedziesz miec juz Amelcie :tak::-);-):-)Wybacz kochana!!! ;-):-D

Agusiaaa, szkoda, ze nie przeczytalam posta wczesniej, bo bylam wczoraj na tkb :sorry2:A kiedy sie znowu wybieracie??

Mery, tydzien, dwa i na pewno sobie wszystko poukladasz i lepiej zorganizujesz czas :tak: Zobaczysz! A tymczasem buziaki dla Twoich dziewczynek :tak::-) A moze jakas fotke wkleisz? Proszeeeee :sorry2::tak:

U mnie zapierdzielu ciag dalszy :-p
No to zmykam.

Hej dziewczynki :-D my dalej w dwupaku....ale dzisiaj mam wizyte u ginekologa, wiec moze bedzie mial dla mnie jakies dobre wiesci ;-)moze od niedzieli ta moja uparta szyjka sie skrocila :dry: jejku, jakbym chciala miec to juz za soba :tak: ale walizka juz spakowana, czeka grzecznie w kacie;-)

Mery glowa do gory...za niedlugo juz sobie czas normalnie ustawisz i bedzie wszystko w porzadku...a chandra tez z czasem przechodzi :tak::-)

Sandra Ty naprawde dlugi ozor jestes :-p mam nadzieje, ze tak jak powiedziala polozna w tym tygodniu sie rozpakuje. Zaczyna mi dretwiec prawa reka i prawa noga, boli mnie kosc lonowa... wogole sie sypie :laugh2:

Agusia a Tobie nie za dobrze? Tak sie wozisz co chwile gdzies :-D:-p

Daisy jak tam mieszkanko ? Juz po wszystkim ??? A jak maly Zuzik kochany ?

czesc dziewuszki:tak:

U nas mały wypadek
Natalka rozwaliła sobie warge:baffled: i to dosc mocno od strony wewnetrznej
Szła po takim mostku gdzie ruszaja sie belki i poslizgła i naggryzła warge zebem dosc mocno i głeboko:-( ona plakała a ja razem z nia:-:)zawstydzona/y:

Jutro idziemy do lekarza bo Natalka nadal kaszle juz w sumie 2 tygodnie do tego jest wysypana i pogryziona przez oszkliwe komary-dzis kupilismy raid do kontaktu wiec mam nadzieje ze juz te paskudy nie beda do pokoju wpadac:angry::angry::angry:
I wogóle to mała wyglada jak jakies zabiedzone dziecko-spuchnieta warga zsypana i pogryziona

AAAA i jeszcze dzis krew z nosa sie jej pusciła:baffled:

Echhhh

reklama
Do góry