Agnieszka super ze jestes zadowolona! no i fajnie ze 17 bo moja Myszka tez tak sie urodzila!!! Opisz nam pozniej co i jak i pochwal sie babelkim!!!!!
Marzena no bylismy akurat tego dnia z tesciowa na lotnisku i jestem wsciekla bo akurat z mezem zebralo jej sie na gadki jak mala chciala spac bo miala 2 drzemke i nie mogla zasnac takw miejscu i przy drodze a ja ciagle prosilam ze mamy isc
od tego czasu lipa! wczoraj miala caly plan dnia zachwiany dzis znow te same jeki i steki i nie chciala spac i wsumie z 5-6 drzemek dzienny po sumie okolo 2.5-4 godz dzis spala tylko 1
ale noce sa juz super!!!! nie dosc ze cale przesypia bez smoka to jeszcze nie budzi sie juz tak jak wczesniej
tzn jak halasujemy czy tv leci itd
Musze ja pochwalic ze juz coraz fajnien mowi i najbardziej podoba nam sie to ple ple ple a ostatnio roznego rodzaju nowe okrzyki i odglosy
No i dzis juz rewelacyjnei siadla od tych raczek (znow chodzi na kolankach) i teraz caly czas siedzi nam skubana
no i tak ladnie juz trzyma sie w pionie a nie ze lekko pochyla do przodu
potrafi sie tez bawic rekami
widac ze jest tym wniebowzieta!!!!
Marzena no bylismy akurat tego dnia z tesciowa na lotnisku i jestem wsciekla bo akurat z mezem zebralo jej sie na gadki jak mala chciala spac bo miala 2 drzemke i nie mogla zasnac takw miejscu i przy drodze a ja ciagle prosilam ze mamy isc
Musze ja pochwalic ze juz coraz fajnien mowi i najbardziej podoba nam sie to ple ple ple a ostatnio roznego rodzaju nowe okrzyki i odglosy
No i dzis juz rewelacyjnei siadla od tych raczek (znow chodzi na kolankach) i teraz caly czas siedzi nam skubana