reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

ale mialam zle dni!!!!!!!!!! prawie cale 3 dni chcialo mi sie plakac:(:(taka poddenerwowana caly czas az sie balam ze cos sie dziej moze z dzidzia nie tak - ale juz jest ok to chyba spowodowane tym ze 3 dni nie bylo obok nas tatusia dzidzi i ta szkola ktora doprowadza mnie do szalu!poklucilam sie z promotorka i jak tylko mnie ktps wkurzu placze i placze no i plakalam to chyab hormony nie chcialo mi sie spac cieczyc nic poprostu wszystko mnie wkurzalo:(:(mam nadzoeje ze te zle dni juz za mna!!!

ale wam zazdroszcze nowego mieszkanaka malowania itd - my zanim zamieszkamy sami o ile zamieszkamy to minie troooche czasu jak narazie musimy wyremontowac przed urodzeniem moj stary pokoik a potem..to sie okarze
bardzo chcialabym tez odbierac klucze od swojego mieszkanka nowego och

ale na pocieszenie chcialabym pochwalic sie moim brzuciem zdjecie robione bylo w 14 tyg ciazy;):):)

reklama
ewa 26 czekam na twoje zdjecie:):):

a tak szperajac w necie bo jestem starsznie ciekawska wyszukalam ladne zdjecie dzidzi w 17 - 18 tyg (moj maluszek ma wlasnie tyle tyg)

Wow ale sliczny brzuszek!!!:):) teraz napewno duzo wiekszy!
Co do zdjec malucha to ja niedlugo zobacze swojego i juz sie niemoge doczekac:):)

reklama
Do góry