reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

no i jeszcze pokażemy wam siebie :)

jaimaciekw15w2d1gv.jpg

reklama
KROPECKA superowy brzusio poprawiłaś mi humorek,bo przecież mamy ten sam termin,mimo,iż niby ja mam tydzień wcześniej,ale brzuszki mamy podobne...pewnie jestem niższa,więc wydaje się troszku większy mój,no i to moja trzecia ciąża,więc to też inaczej,ale kurde superowy...pozdrawiam...a czujesz już ruchy?

chyba nie jesteś niższa bo ja jestem dość niska (158 cm). Niestety ruchów jeszce nie czuję, no ale to w sumie jeszcze mam trochę czasu na to. Ty pewnie szybciej poczujesz bo to nie twoja pierwsza ciąża.

Kropecka sliczny brzuszek!!!!
dosc malutki jeszcze ale napewno za niedlugo wyskoczy!!

Mnie sie moj coraz bardziej powieksza!!!az mnie to przeraza!! nie napycham sie jakos bo nadal wymiotuje...i na wadze nadal nic a on doslownie puchnie!! musze za niedlugo zrobic zdjecia i pokazac:):)

Brzuszek piękny!!! Ja mogę tylko o takim pomarzyć :) ale za jakiś czas też mi wyskoczy ;D

Dziewczęta z Bielska, podobno otwarli nowy sklep z ciuchami ciążowymi w Wokulskim, jeszcze tam nie byłam i nie wiem czy mają coś fajnego ale słyszałam że tak :)

reklama
Poczekajcie! Któregoś dnia się obudzicie a tu przed nose całkiem fajny bębenek ;D Ale ja nie w tej sprawie! LILITH a Ty na kiedy masz temin bo mnie się wydawało, że w kwietniu? Dzidzia też siedziwi bo się rusza! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry