Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja zastanawiam się nad obcięciem włosów na krótko - zawsze miałam długie i mam cykora ale teraz i tak wiecznie są związane i wyglądam jak mysia - może jakaś fryzurka by pomogła - chyba bardziej chodzi mi o poprawe humory niż wyglądu .
Aqua - tnij dziewczyno!!W razie czego odrosną...;-)
Ja z kolei przez ostatnich kilkanaście lat miałam na krótko, teraz eksperymentuję z dłuższymi, ale generalnie krótkie są fajne i jak już będę miała dość suszarki, szczotki ibawienia się z układaniem to ścinam na krótko
ja używam eveline taki w różowym opakowaniu, całkiem niezły, chociaż jestem załamana swoim biustem, zresztą nie ma się co dziwić, przez ciążą miaam duże C podczas karmienia skoczyło do E, a teraz mało jędrne małe B:-(
Wiecie ja slyszalam ze zimne prysznice pomagaja czasami to stosuje i piersi sa lepsze choc jestem najbardziej zalamana rozstepami buu ale juz bylam u chirurga i wiem ze da sie je usunac wiec to mnie podtrzymuje na duchumusze tylko uzbierac kasiurke a z tym ciezko.