reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

reklama
Kaśka ..ok .zapraszamy do manufaktury ..tu jest dużo fajnych miejsc (Ecru w sumie jest najdroższą knajpą) ..ale ja z czystym sumieniem polecam Greenway ..jedzonko jest tam boskie ..to jest bar wegetariański ..ale jaki jedzonko pychotka i nie drogo to jest knajpa na przciwko tzw. 77 na pietrunie rzecz jasna...i jest tam tez fajoskie miejsce Karczma u Chochoła tez pysznie ..tylko ciutke drożej ..ale jadełko swoiskie..

Zaraz jeszcze pomysle gdzie jest fajnie tylko Antka nakarmie

Karolka - kurde nie szalej, mnie tam jedzonko obojętne byle dobre i w miarę normalnej cenie. no i jeszcze żeby piwko pszeniczne lali to już będzie luksius

Kaśka ..- spoko to jeszcze tylko dwa naprwade super miejsca ..Toscania w bramie gdzie jest pub Łódź Kaliska (zrestą to Ci sami właściciele sa podobno!?) i Pizzeria Presto obie propozycje dla Miłośników włoskiego jedzonka ..musiałam to napisać ...bo ja uwielbiam włoskie żarcie ..a ceny sa tam przystepne polecam

A o Ecru pisałam tylko ze drogo i można je ominąć sobie a poza tym mnie to menu tam przeraża

W Łodzi jest czasami kłopot bo jest dużo miejsc i fajnych i czasami jest się cięzko zdecydować..

A wiecie co odkryłam ostatnio piwo z sokiem Imbirowym ..serwują ostatnio w pubach ja nie jestm zwolenniczka piwa z sokiem ..ale ten wynalazek jest cool;-):tak::tak::-D:-D:-D

Karolkaz - gratulacje z okazji okrągłej rocznicy :)

A co do piwa z sokiem imbirowym - brzmi może dziwacznie, ale faktycznie smakuje super :)

Jak pisałam wcześniej byłam wczoraj na babskim wieczorze w aqua parku.

Było super! ponad 3 godzinki we wszelkiego rodzaju bąbelkach, masażach, wirach itd.

No i co najważniejsze - 10 basenów olimpijskich trzasnęłam - a martwiłam się czy jeszcze pływać potrafię, bo 2 lata moja noga w basenie nie stanęła.

reklama
Do góry