Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mama Boo pisze:A ja chciałam tipsy - niestety nie wiem czy mi nie będzie szkoda 110 zł w szczególności, że zamówiłam w Avonie kosmetyki za 110 zł - jak Rafał się dowiedział to myślałam, że mnie zabijeAle czego się nei robi dla lepszego samopoczucia
![]()
![]()
![]()
agawa1 pisze:ja w ramach poprawienia samopoczucia kupiłam sobie porządny depilator i nogi do kolan - nie bolą ale gorzej z górną częścią.
ja musze sie nastawić psychicznie, w końcu to nie poród no nieazik pisze:agawa1 pisze:ja w ramach poprawienia samopoczucia kupiłam sobie porządny depilator i nogi do kolan - nie bolą ale gorzej z górną częścią.
ja nawet pachy spróbowałam - jedną mi się udało
przeliczyłam i wuzyty u kosmetyczki wychodziły duuużo drożej
pachwy to najlepiej laserem zalatwic-raz a dobrze...i na zawsze,bo depilatorem booooliiii,a golenie to nie najlepsze rozwiazanie.ja sie wlasnie ostatnio zastanawiam nad laserowym sposobem usuniecia owlosieniaazik pisze:agawa1 pisze:ja w ramach poprawienia samopoczucia kupiłam sobie porządny depilator i nogi do kolan - nie bolą ale gorzej z górną częścią.
przeliczyłam i wuzyty u kosmetyczki wychodziły duuużo drożej
benita_29 pisze:pachwy to najlepiej laserem zalatwic-raz a dobrze...i na zawsze,bo depilatorem booooliiii,a golenie to nie najlepsze rozwiazanie.ja sie wlasnie ostatnio zastanawiam nad laserowym sposobem usuniecia owlosieniaazik pisze:agawa1 pisze:ja w ramach poprawienia samopoczucia kupiłam sobie porządny depilator i nogi do kolan - nie bolą ale gorzej z górną częścią.
przeliczyłam i wuzyty u kosmetyczki wychodziły duuużo drożej,gdzies w necie znalazlam nawet strone i cennik-chyba cos kolo 200zl kosztowaloby.
azik pisze:benita_29 pisze:pachwy to najlepiej laserem zalatwic-raz a dobrze...i na zawsze,bo depilatorem booooliiii,a golenie to nie najlepsze rozwiazanie.ja sie wlasnie ostatnio zastanawiam nad laserowym sposobem usuniecia owlosieniaazik pisze:agawa1 pisze:ja w ramach poprawienia samopoczucia kupiłam sobie porządny depilator i nogi do kolan - nie bolą ale gorzej z górną częścią.
przeliczyłam i wuzyty u kosmetyczki wychodziły duuużo drożej,gdzies w necie znalazlam nawet strone i cennik-chyba cos kolo 200zl kosztowaloby.
ale to chyba tylko cena za jeden zabieg, a zabiegów to różnie potrezba - u mnie pewnie z 6...