• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chłopczyk czy dziewczynka?

• Starter tematu Starter tematu efilo
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny z tego co wiem liczy się ukończony wiek w dniu poczęcia tzn. jeżeli do poczęcia doszlo we wrześniu a urodziny masz w grudniu np. 30 lat to liczysz te ukończone lata czyli 29. widziałam coś podobnego na jakiejs stronce i tam tak właśnie było. Mam nadzieje że nie zamotałam:-).

Blanes, Ty złośliwa Babo!!!:-D Poczęcie było we wrześniu, zgadza się. A żebyś miała się jeszcze z czego pośmiać, to z tej drugiej ankiety wychodzi że będę mieć na 50% dziewczynkę i na 50% chłopca! Ja chyba do końca się nie dowiem:-)
Jolka, nie przejmuj się, bo według teorii Kotka mnie wychodzi dziewuszka, a chciałabym chłopaka.:-)

kochaniutkie widze ze niezlego rabaniku narobilam:laugh2:

ale to tylko w 99% sie sprawdza takze jest 1%szans na to ze bedzie co innego:laugh2:

zresztą po porodzie okaze sie na 100%:laugh2:

buziaczki:-) :-) :-)

Poniewaz wiem na 100% ze bedzie dziewczynka to zrobilam wasze testy zeby sie przekonac czy sie sprawdza. Przyslowia ludowe mowia ze na 65% bedzie babka:tak: , a przyslowia chinskie ze chlopiec:no: (tzn. jak policze bez dodatku 9 miesiecy to tez wychodzi dziewczynka). Fajna zabawa:laugh2:

dziś już wiem, że na 100% mamy Szymka :-D
a jeśli chodzi o linki, to wedle wierzeń wyszła mi dziewunia, a wg linka Dorotki wyszło prawidłowo ;-) buziaki

reklama
gratulacje niuniu!!! co do kalendarzow chinskich to znalazlam kilka na necie i kazdy inaczej wygladal hehe. tyklo w jednym wyszlo mi to co jest czyli ze dziewczynka pierwsza i teraz chlopiec. oto link: chinese calendar trzeba wpisac liczbe lat skonczonych w miesiacu zaplodnienia no i miesiac i wychodzi. pomylki oczywiscie sa bo jak to jest ze moja kumpela miala termin taki jak ja jest w moim wieku urodzilysmy 5 dni roznicy a ja dziewczynke a ona chlopca????? hyhy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry