• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Chrzciny naszych pociech

reklama
Margolis moim skromnym zdaniem zdecydowanie czworo, no chyba że chcesz jednej parze chrzestnych od razu zafundować dwójkę chrześniaków ale wtedy przy komunii i ślubie to ja bym im współczuła (chodzi o kasę;-) ). Poza tym nie słyszałam żeby do bliźniaków była tylko jedna para chrzestnych, ale może w Twoich stronach jest inaczej, w końcu co kraj to obyczaj.;-) :-)

Czy wszystkie dzieci opróczPatrycji są juz chrzczone?My chrzcimy w sobotę 12.05.W niedziele są komunie a już ktoś przed nami wybrał sobote więc się dołączyłyśmy.

reklama
Czy wszystkie dzieci opróczPatrycji są juz chrzczone?My chrzcimy w sobotę 12.05.W niedziele są komunie a już ktoś przed nami wybrał sobote więc się dołączyłyśmy.

Mija ja tez sie tak włąsnie zastanawiałam, bo myślałam, że Ola była chrzczona najpóźniej - chrzest był 8 kwietnia w Wielkanoc. Zdjęc jeszcze nia mam ale jak będe miała to zaraz wkleje:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry