Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chusta Nati bambus idealna na lato (1071421066) - Aukcje internetowe Allegrokasia a masz linka na lnianą i bambusową??:-)

martolinka co z linkiem do miarki...??
kasiu na wszystkie kolorki mówię nie
tą zieloną chyba kupię tkaną i będzie spokój![]()

najlepsza jest zdecydowanie tkana. ABSOLUTNIE NIE KUPUJ ELLASTYCZNEJ bo Viki za duża już. Żadna chusta nie powinna mieć elastyku jesli ma być dobra, zwłaszcza tkana. Z poucha i kółkowej faktycznie dziekco moze wypaść jeśli nie będziesz uważać dllatego obie te chusty nalezy asekurowac jedną ręką. Nie będziesz miała wolnych obu rąk. A w tkanej obie rączki wolne i choćbyś chciala to dzidzia nie wypadnie. A pouch to inaczej kieszonkakilolku to która lepsza dla mnie?? wiązana czy kółkowa??
a ta co teraz dałas to dziecko z tego nie wypadnie??
i co to jest to pouche??
szerokość ma pewne znaczenie. 55 cm jest ok ale da poucha dla tkanej to za mało. Teraz Viki nieby wystarczy ale nie będzie miaął cąlych plecków zakrytych a czasem są takie sytuacje, ze się przydaje np jak zaśnie a jak będziesz miaął drugiego maluszka i będziesz potrzebowała go zmaotać to uż sie nie nada, bo malca musisz po sam karczek motać. Motałam w zarę, która ma tyko 60cm i dla mnie bylo za malo. Najlepiej 65-70cm. Więcej tez nie za dobrze.ale mnie mój D wkurzył
ja mu chusty pokazuję zadowolona że te mi się podobają..
a on do mnie że ta fioletowo niebieska wygląda jak nasza pościeli że może mi taką z pościeli zrobić
(fakt mamy takie kolorki ale nie moja wina że to moje ulubione i zawsze będę takie wybierać
no i dodał że mi sie znudzi chustowanie po tygodniu i rzucę chustę w kąt
a tak mam jeszcze kilka pytań,..
bo ja widzę że jak jest wiązana , to dziecku jakoś się te nóżki owija że widzę że to ur
trzyma dzieckoale pouch czy ta kółkowa to tylko ma jedno owinięcie dookoła to mi mała się wysmyknie dołem...
nie wiem już od czego to zależy .. no i czy 55 cm jest wystarczająca??
i czy lepsza elastyczna czy tkana może jednak??
no i mój D ię pyta czy same się tak owiązujecie czy potzreba kogoś do pomocy...![]()
ta druga lepsza, bo pierwsza elastyk, więc nie wolno Ci jej upić. Masz zakazdzieewczyny ja mam prerwę w ppracy więc tak na szybko (bo ja znalazłam elastyczną ale ma tylko 3% elastyczności ,,
dam wam 2 linki i napiszcie mi którą wybrać bo chciałam już dziś zamówić
Pentelka Chusta elastyczna MŁODA TRWKA 55cm TANIO (1078229204) - Aukcje internetowe Allegro
CHUSTA TKANA 3 pastelowe kolory PROMOCJA azimi (1077309908) - Aukcje internetowe Allegro
55 czy 70 nie ma żadnej róznicy w stopniu trudności motaniadobra dobra już kupuję tkaną..
tylko dajcie mi jakiś link na taką co ma ok 55, 60 cm a nie 75 bo się nieobwiążę
coś jak ta tylko węższą
CHUSTA TKANA 3 pastelowe kolory PROMOCJA azimi (1077309908) - Aukcje internetowe Allegro