reklama
ja się trochę obawiam iść w chuście jak tak zimno, bo wydaje mi się, z epod tą kurtkę będzie maluchowi wiało. ale jak zrobi sie nieco cieplej to na pewno będę chodzić.
a w jakiej konfiguracji? Kuba na plecach, Michałek z przodu? czy Kuba w pojedynczym wózku? to Cie umobilni

luandzia1
Entuzjast(k)a
Ta chusta to prezent od meza pod choinke i troche zalegly za porod ;-)
nam na pewno nic pod kurtka nie wieje powiem wiecej jest nam bardzo cieplo:-)
nam na pewno nic pod kurtka nie wieje powiem wiecej jest nam bardzo cieplo:-)
Witam - odnośnie chust i nosidełek to znalazłam dłuższą dyskusję na ten temat tutaj - https://www.babyboom.pl/forum/tu-zapytaj-f109/nosidelko-kontra-chusta-3982/index6.html (można w wyszukiwarce wpisać chusta kontra nosidełko). Jestem mamą 2 miesięcznego Maciusia i właśnie się zastanawiam czy zakupić chustę czy może właśnie ergonomiczne nosidełko (o którym wspomina jedna z mam na tym forum) - sama już nie wiem... Jakieś sugestie? Pozdrawiam serdecznie;-)
czesc DP - to chyba kwestia osobistych preferencji ... ja póki co chce elastyczna chustę, bo wydaje mi się, ze najlepiej bedzie chronić wciąż niestabilną główkę mojej małej. sadze ze za 3 miesiace wymienie ją na tkaną, bo 1. przyzwyczaimy sie do chusty 2. naucze sie biegle wiazać. le jak bedzie to sie okaze później ;-)
reklama
Podziel się: