reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

luandzia - górna półka :-)

ja na spacery chodze z wózkiem, bo uwielbiam buzza i nic na to nie poradzę, że chce mi się z nim pokazywać na mieście :-D :-D
a moja pentelka jeszcze nie przyszła... Gaja w lulu ściśnięta...

reklama
ja się trochę obawiam iść w chuście jak tak zimno, bo wydaje mi się, z epod tą kurtkę będzie maluchowi wiało. ale jak zrobi sie nieco cieplej to na pewno będę chodzić.

ja się trochę obawiam iść w chuście jak tak zimno, bo wydaje mi się, z epod tą kurtkę będzie maluchowi wiało. ale jak zrobi sie nieco cieplej to na pewno będę chodzić.

a w jakiej konfiguracji? Kuba na plecach, Michałek z przodu? czy Kuba w pojedynczym wózku? to Cie umobilni :-D:-D

Kuba na nóżkach?
nie wiem czy bym dała radę z dwójką zamotaną ale na pewno byłoby fajnie.
Muszę męża nauczyć on będzie w tkanej Kube nosił, a ja Michasia w elastiku

Witam - odnośnie chust i nosidełek to znalazłam dłuższą dyskusję na ten temat tutaj - https://www.babyboom.pl/forum/tu-zapytaj-f109/nosidelko-kontra-chusta-3982/index6.html (można w wyszukiwarce wpisać chusta kontra nosidełko). Jestem mamą 2 miesięcznego Maciusia i właśnie się zastanawiam czy zakupić chustę czy może właśnie ergonomiczne nosidełko (o którym wspomina jedna z mam na tym forum) - sama już nie wiem... Jakieś sugestie? Pozdrawiam serdecznie;-)

czesc DP - to chyba kwestia osobistych preferencji ... ja póki co chce elastyczna chustę, bo wydaje mi się, ze najlepiej bedzie chronić wciąż niestabilną główkę mojej małej. sadze ze za 3 miesiace wymienie ją na tkaną, bo 1. przyzwyczaimy sie do chusty 2. naucze sie biegle wiazać. le jak bedzie to sie okaze później ;-)

reklama
A mnie się spodobało nosidełko firmy manduca - wygląda solidnie (na you tube jest filmik instruktażowy) tylko cena troszkę wysoka ... Co do chusty to nie wiem czy będę potrafiła ją wiązać jak należy :dry:

Do góry