reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
A wiec wrocilysmy :-D bylysmy w sklepie;-) Asia zasnela od razu jak tylko poczula powietrze. Babcie sie gapily zaciekawionym wzrokiem, jedna pani z dwojka malych dzieci chciala mnie w kolejce przepuscic, pewnie myslala ze mi ciezko czy cos, nie skorzystalam oczywiscie, ale zajrzala do chusty i mowi "Oooo jak dzidzia sobie spokojnie siedzi", a starszy pan za mna zurawia przez ramie zapuszczal co tam ja chowam :-D Joasia wrocila cieplutka ale niespocona, za to ja :baffled: masakra:baffled: cale plecy mokre i dekolt :baffled:

Tak wygladalysmy przed spacerem:
Zobacz załącznik 202164Zobacz załącznik 202165

A tak na: (fota kiepska bo z komorki, niewiele widac, ja straszna, ale jest;-)) Musialam sie cofnac po bluze A bo w moja kurtke sie nie dopielam, a byl mocny wiatr i balam sie ze mloda zmarznie.
Zobacz załącznik 202166

A wiec wrocilysmy :-D bylysmy w sklepie;-) Asia zasnela od razu jak tylko poczula powietrze. Babcie sie gapily zaciekawionym wzrokiem, jedna pani z dwojka malych dzieci chciala mnie w kolejce przepuscic, pewnie myslala ze mi ciezko czy cos, nie skorzystalam oczywiscie, ale zajrzala do chusty i mowi "Oooo jak dzidzia sobie spokojnie siedzi", a starszy pan za mna zurawia przez ramie zapuszczal co tam ja chowam :-D Joasia wrocila cieplutka ale niespocona, za to ja :baffled: masakra:baffled: cale plecy mokre i dekolt :baffled:

A tak na: (fota kiepska bo z komorki, niewiele widac, ja straszna, ale jest;-)) Musialam sie cofnac po bluze A bo w moja kurtke sie nie dopielam, a byl mocny wiatr i balam sie ze mloda zmarznie.
Zobacz załącznik 202166
super! jednak pod bluze... n ja właśnie tez się nie dopinam dlatego nie chodze ale musze zacząć. Otworrzyli u nas ale zabaw to akurat wykorzystam sytuację i jak bede z kuba szla to mlodego w chuste wezme

super!!!
ja zdecydowałam się na chustę lamb :) zamawiam i zobaczymy co to będzie :)
jaką? tkaną? elastyczną?...

a wiec wrocilysmy :-d bylysmy w sklepie;-) asia zasnela od razu jak tylko poczula powietrze. Babcie sie gapily zaciekawionym wzrokiem, jedna pani z dwojka malych dzieci chciala mnie w kolejce przepuscic, pewnie myslala ze mi ciezko czy cos, nie skorzystalam oczywiscie, ale zajrzala do chusty i mowi "oooo jak dzidzia sobie spokojnie siedzi", a starszy pan za mna zurawia przez ramie zapuszczal co tam ja chowam :-d joasia wrocila cieplutka ale niespocona, za to ja :baffled: Masakra:baffled: Cale plecy mokre i dekolt :baffled:

a tak na: (fota kiepska bo z komorki, niewiele widac, ja straszna, ale jest;-)) musialam sie cofnac po bluze a bo w moja kurtke sie nie dopielam, a byl mocny wiatr i balam sie ze mloda zmarznie.
Zobacz załącznik 202166
fajnie się prezentujecie:) może ja się teżź zdecyduję wezmę kurtę męża:-):-) bo moja zbyt opięta:-) dziewczyny a od jakiego rozmiaru są te chusty?? Jest s bo nie moge znaleźć??

mało które mają konkretne rozmiary. Leny Lamb ma M i L ale to nie odnosi się do rozmiarów ubrania.
Są chusty kótkie około 2,5 m ale z nich mało wiżań da się zrobić. Właściwie chyba tylko kołyskę i na biodrze.
Potem sa okolo 4,6 m (zalezy od firmy) i te sa do wszystkich wiązań, taka będzie najlepsza.
i 5 m to dla takich ludzi jak ja czyli wielkich :-)

W jakiejs firmie widziałąm tez 3 metry z kawałakiema le nie pamietam gdzie

mało które mają konkretne rozmiary. Leny Lamb ma M i L ale to nie odnosi się do rozmiarów ubrania.
Są chusty kótkie około 2,5 m ale z nich mało wiżań da się zrobić. Właściwie chyba tylko kołyskę i na biodrze.
Potem sa okolo 4,6 m (zalezy od firmy) i te sa do wszystkich wiązań, taka będzie najlepsza.
i 5 m to dla takich ludzi jak ja czyli wielkich :-)

W jakiejs firmie widziałąm tez 3 metry z kawałakiema le nie pamietam gdzie
ACHA DZIĘKI ZA ODP BO JA MAM TĄ 5M ELASTYCZNĄ I ONA JEST BARDZO DŁUGA, ALE TERAZ JUŻ WIEM PRZYNAJMNIEJ ŻE TO O WIĄZANIA CHODZI:tak:
dobry pomysł z tym suwaczkiem przynajmniej nie zapomnimy zagłosować:):-)

Dziunka - brawo :-D
ja musze cyknąć sobie foty jak wyglądamy z niunią na eleganckim płaszczu :-D
AGA - są też 4-metrowe.

co tak cicho na wątku?

ps. jakoś nie mam czasu ostatnio na forum ..

reklama
super! jednak pod bluze... n ja właśnie tez się nie dopinam dlatego nie chodze ale musze zacząć. Otworrzyli u nas ale zabaw to akurat wykorzystam sytuację i jak bede z kuba szla to mlodego w chuste wezme

jaką? tkaną? elastyczną?...

No ja mialam podkoszulke, cienki golf (ale to byla glupota z tym golfem:baffled:), na to Joas w kombinezonie i chuscie, na to bluza A i na to wszystko kurtka moja rozpieta (co by mi plecy nie zmarzly). I w ten sposob wrocilam spocona jak szczur, a Aska nie. Iteraz mam problem jak sie dzis ubrac:baffled:

Do góry