Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
len się nie zbiega chyba, bo jest naturalny..nie, no wiem jak sie ubrania gotuje, tak jak się gotowalo pieluchy, chodziło mi raczej o to czy z kolei nie przedobrzę czy na pewno ja ten len mogę ugotować, bo jak ze sztywnych 5 metrów wyjda mi mięciutkie 3 to będzie jak skórka za wyprawkę...
dzieci potrafą zniszczyć wszystko, to i chustę Ci zmaltretują szybciutko
ja doszłam to wyglądałam jak bałwan
a Gaja nawet nie zauważyła, słodko spałą
w wózku nie miałąby tak komfortowo,,Na mnie ludzie patrza jak na wariatke z Afrykiale mam to gdzies
najwazniejsze ze nam sie podoba i jest nam wygodnie
;-)
w kazdym razie z duma bede nosic swoja dzidzie w chuscie.to furore w szkole zrobilas?no to byłam na chustowym spacerze :-) poszłam sobie na wywiadówkę z Gają, bo nie miałam jej z kim zostawić... no i było super, ale w połowie drogi zrobiła się śnieżyca i zawiejaja doszłam to wyglądałam jak bałwan
a Gaja nawet nie zauważyła, słodko spałą
w wózku nie miałąby tak komfortowo,,
ze też ja zawsze muszę ekstremalnie - jak pierwszy spacer to zaraz w snieżycy ...
Iza bylo trzeba zrobic fote byśmy ci powiedziały czy wygladasz jak biedaczka czy bogaczka![]()

i e takie do brata podobne