Kasiiula
mamusia Pawełka :)
dziunka śliczne tylko czemu na kazdym zdjęciu twarz zasłaniasz no nono nie ladnie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi to się marzy tak naprawdę Purple, a ta grecja to taka namiastka tamtej ma być :-) purple pozostanie w swerze marzeń ;-)
hehehe dzieki :-) jaki entuzjazm!
Widzisz, moze faktycznie jest samowiążąca ;-) ale michasiowi 2x jakoś nie leży, wierci się skwierczy...
Dobrze, ze mi przypomniałaś z tym praniem, bo juz bym w tej chwili uciela! Normalnie nic zamotać nie mogę, bo mi się plącze taka długa. Naprawdę nie przesadzam, ze ogony mam do kostek. Motam na dwa razy w pasie ale troche mi nie wygodnie. Upiore to zobaczymy. Z tego co czytalam to mi trochę zesztywniejponoć wszystkie inne się chusty lamie, a żakardy hartuje
zobaczymy, zobaczymy...
a tym czasem... mój pierwszy plecaczek!!!! (wiem, wiem, mogłam się chociaż uczesać..!) Nie wytrzymałam jak poczytałam o tych Waszych próbach i sama spróbowałam. Trochę mi się plątało, bo za długie te poły i w rezultacie za mocno pod dupke podciągnęłam, ale chyba nie jest najgorzej. A i powinnam mocniej dociagnąć przy szyjce. jutro dopracuję
dziewczyny supeeeer!!!! zazdroszczę wam tego plecaczka:-) ja też chcę:-(Powalczylam i wyszlo cos takiego;-) Oczywiscie bez szkod sie nie obylo-mam tak ohaftowany kark przez Joasie ze tylko prysznic mnie uratuje
TADAM:
Zobacz załącznik 223650Zobacz załącznik 223651Zobacz załącznik 223652Zobacz załącznik 223653
kilolek widzę że posiadasz sagę o ludziach lodu- ale bym przeczytała znowu ją :-)
hhaha brawa dla Joasi!!! Wiązanie super!!! WIdac, zeciasno.Powalczylam i wyszlo cos takiego;-) Oczywiscie bez szkod sie nie obylo-mam tak ohaftowany kark przez Joasie ze tylko prysznic mnie uratuje
TADAM:
Zobacz załącznik 223650Zobacz załącznik 223651Zobacz załącznik 223652Zobacz załącznik 223653
a no posiadamdziewczyny supeeeer!!!! zazdroszczę wam tego plecaczka:-) ja też chcę:-(
kilolek widzę że posiadasz sagę o ludziach lodu- ale bym przeczytała znowu ją :-)
Dziewczyny, jestem na etapie szukania nosidelka dla malej bo rece i kregoslup mi juz czasem odpadajanie wiem czym se kierowac przy zakupie... wiem ze wiele z was juz nosidelka ma, mozecie jakies polecic? Dodam ze u nas chusty odpadaja, nie mam czasu ich wiazac i mala sie niecierpliwi jak jest ubrana, chodzi mi o usztywnione nosidelko, gdzie mozna dziecko nosic z przodu i na plecach. Wybor jest ogromny, a ja zielona w temacie
![]()
sztywne nosidła są bardzo niezdrowe dla niemowląt. My Ci tu raczej w tej sprawie nie doradzim. Duzo lepiej kupić nosidlo miękkie tak jak pisała dziunka lub chustę. Jak naprawde Cię przeraża wiązanie to kup poucha lub kółkową tu sobie popatrz Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci jak to wyglądaDziewczyny, jestem na etapie szukania nosidelka dla malej bo rece i kregoslup mi juz czasem odpadajanie wiem czym se kierowac przy zakupie... wiem ze wiele z was juz nosidelka ma, mozecie jakies polecic? Dodam ze u nas chusty odpadaja, nie mam czasu ich wiazac i mala sie niecierpliwi jak jest ubrana, chodzi mi o usztywnione nosidelko, gdzie mozna dziecko nosic z przodu i na plecach. Wybor jest ogromny, a ja zielona w temacie
![]()
O widzisz - to dokładnie jak u nas. Niestety chusta sie nie sprawdziła z tych samych powodów no i myślę o nosidełku teraz.Dziewczyny, jestem na etapie szukania nosidelka dla malej bo rece i kregoslup mi juz czasem odpadajanie wiem czym se kierowac przy zakupie... wiem ze wiele z was juz nosidelka ma, mozecie jakies polecic? Dodam ze u nas chusty odpadaja, nie mam czasu ich wiazac i mala sie niecierpliwi jak jest ubrana, chodzi mi o usztywnione nosidelko, gdzie mozna dziecko nosic z przodu i na plecach. Wybor jest ogromny, a ja zielona w temacie
![]()