Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
lepiej nie stosować kremów na cellulit - to kremy bardzo silnie wnikające w skórę... ja się wstrzymam do dnia porodu, potem zrobię zmasowany atak na mój cellulit na udach
w sobotę Krzyś zrobił mi masę zdjęć, część "rozbieranych", jak się zobaczyłam, to oniemiałam - WIELORYB ;D ale co tam, niedługo znowu będę laseczka
Ja stosuję w sumie prawie od początku olejek do ciała Nivea, smaruję się na mokrą skórę, jeszcze przed wyjściem z wanny. Super nawilża i wygładza - byłam w szoku. I ma miły zapach. I mam nadzieję, że nie szkodzi maleństwu...
ja mam teorię , że to wcale nie jest celulit tylko zapasy, które potem zostaną spożytkowane przy karmieniu i zamienione (spalone) w czasie wytwarzania pokarmu ;D, odkąd tak myślę jest mi zdecydowanie lepiej : ;D
wiesz osinka ja to len jestem do potegi i cwiczyc na pewno nie bede :
myslisz ze sam zniknie 8) ot tak czry mary dzidzi z brzuszka wyjdzie i celulit zniknie ;D