reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Tekla - oczywiście,ze pamiętamy!Zycze Ci,a także Katce i innym,które przeszły to,co Wy spokoju i ukojenia. Aby Nowy Rok przyniósł Wam to,czego najbardziej pragnienie!

A wszystkim rozpakowanym i tym wciąż zapakowanym szczęścia,radości,prawidłowych szynek,zdrowych pociech i tych niezastapionych chwil,kiedy nasze dzieci bedą uśmiechać sie tylko do Nas!

Onlyone - no to ja zaciskam juz kciuki za 28 styczen, a ty jak cos mocno zaciskaj nogi :-) dasz rade tylko odpoczywaj.
Gienus - jak u ciebie, co u dzieciaczkow, jak Gabrys?
Dziewczynki jak wam swieta mijaja??? U mnie dzien jak kazde poprzednie przez ostatnie tygodnie, pozdrawiam was serdecznie i trzymajcie sie dzielnie

Jak to mówią "święta, święta i po świętach". Dzisiaj idę na świętowanie do rodziców, niestety sama, bo M wezwali do pracy.
Dziewczyny chyba przypałętał się do mnie zespół cieśni nadgarstka-a dokładniej obu:-(. Od trzech tygodni bolał mnie nadgarstek, ale sądziłam, że go nadwyrężyłam. Nie pomagały masaże, zawiązywanie, a nie zdecydowałam się na użycie żadnych maści bez konsultacji z lekarzem. Było coraz gorzej i dołączył z pobolewaniem drugi nadgarstek. Wczoraj prawie płakałam z bólu, zaczęłam szukać w necie i wpadłam na ten zespół cieśni nadgarstka-to może być to. Po nowym roku idę do lekarza.

[h=2][/h]

reklama
Tigla, nigdy nie słyszałam o takim paskudztwie jak zespół cieśni nadgarstka :szok: Też nie miało się kiedy przypałętać..... Może nie czekaj z tym do nowego roku, tylko pójdź do lekarza jeszcze przed sylwestrem, żebyś się nie męczyła biedulko.

Gienius, ja też jestem ciekawa wieści od Ciebie. Czy udało Wam się wyjść do domku na Święta i jak tam Garyś?

Mi Święta mijają dośc intensywnie - co chwila jakieś odwiedziny, wizyty u rodzinki i tak do Nowego Roku. A w styczniu rozpoczynam wielkie przygotowania wyprawkowe dla maluchów :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry