Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, w pierwszej ciąży, w drugiej chodziłam na ćwiczenia i na oddechy, a teraz zastanawiam się czy nie iść na oddechy, bo ćwiczenia raczej odpadają. Ja mam jeszcze to szczęście ze młody spi jeszcze w południe, nie codziennie ale spi wiec śpię razem z nim Oby wszystko było dobrze.Najlepsze jest to, że sama intuicyjnie zrobiłam sobie te wyniki bez zalecenia lekarza. Tak to by się rozhulało na dobre. Jednak matczyna intuicja działa![]()
Od kilku dni mam też straszne bóle żeber pod biustem po prawej stronie aż do pleców po prawej stronie Nie mogę ani siedzieć ani chodzić tylko leżenie na plecach pomaga Zaczynają się tak koło 15 i tak już mam do wieczora Jak tak ma być do końca ciąży to zwariuje Wszystkie biustonosze pod biustem cisna a obwód pod biustem mi się powiększył o 10 cm w ciągu dwóch tygodni. Lekarz mówił że mam bardzo wysoko macice ale nie wiem czy to jest przyczyną
Margaret ja też przymierzam się do zakupu tego wózka, ale nigdzie go na żywo nie widziałam. Jakie robi wrażenie? łatwo się go prowadzi?zapomniałabym kupilam wózek Dorian danny sport twin :-