reklama

Ciąża bliźniacza

Co do skurczy to one głównie powodują skracanie i rozwarcie szyjki tak?
Ja niestety nie rozpoznaję czy to co mnie czasem dopadnie to skurcze czy wzdęcia bo te mnie męczą strasznie jak tylko zaczęłam drugi trymestr.

reklama
moniapa, ja mam podobnie mimo, ze to moja druga ciaza. Nigdy nie wiem czy to skurcz jakis czy wzdęcia, które miewam. Czasami biore no spe ot tak na wszelki bo juz sama nie wiem

ja nie rozpoznaje kiedy brzuch twardnieje...bo wszystko zależy od tego czy jestem najedzona....i jak leże...więc nie wiem:)

a jeżeli chodzi o babcie to ja też nie mam na co liczyć.....obydwie pracują....więc możemy z mężem liczyć tylko na siebie.... ale jakoś mnie to nie przeraża.... przecież musi być wszystko dobrze i musimy dać radę.... :) myślę pozytywnie

reklama
Zgadzam się z yen, kiedys była butla c o 3 godz, spanie i święto, teraz udreka z pichceniem dla nich, lataniem za nimi, robia się coraz bardziej rozumne a co za tym idzie wymagające, wczoraj powiedziałam ,,czasami tęsknie za tym jak leżaly i jadły" :tak:, a teraz przynajmniej odwzajemnią się buziakami, uściskami i śmiechem bze końca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry