reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Kkociakk, trzymam moooooooooooooooooocno kciuki, dzieci duze, wiec mozesz odetchnąc. Całuje i oczywiscie zostanmy w kontakcie bo liczymy pewnie tu wszystkie na sprawozdanie:-)

superowo:-)
a ja dziewczyny czuje sie poprostu strasznie, nie mam mocy jakbym zgubiła ładowarke! Gdyby nie no spa to bym chyba zakwitła, ogólnie lipa.
Nie wiem czy mi to minia mam wrazenie, że bedzie tylko gorzej.

kkokciak powodzenia i dzieciaczki suuper wagę mają....nie ma co się stresować...będzie dobrze :) daj znać...

karola będzie dobrze...może masz spadek cukru :) zapodaj sobie jakiegoś batonika....może lepiej będzie

aa ja dzisiaj w nocy prawię nie spałam....uczyłam się spać na boczku...bo ciągle przekładam się na brzuszek bo tak zawsze spałam...i ciężko mi się przyzwyczaić....aa oprócz tego to siusianie 2 razy w nocy....

Sama juz nie wiem, bardzo duzo wymiotuje w zasadzie mało jem bo ciagle mnie muli i tak non stop, boje sie wyników morfologii choc dotychczasowe były super

Sama juz nie wiem, bardzo duzo wymiotuje w zasadzie mało jem bo ciagle mnie muli i tak non stop, boje sie wyników morfologii choc dotychczasowe były super

Karola mnie tez tak mulenie trzymało, wymioty tez a anemii nie miałam... ale widze ze jestes w 14 tc to juz powinno lada moment przejsc :) tzn u mnie przeszło, oby i u Ciebie tak było.

reklama
Rabbit widze,że mamy ten sam problem , ja też nie umie spac na boku bo zawsze spałm na brzuchu. Masakra. A napisz mi jak się czujesz bo ja mam straszne uciski jak dużo spaceruje i nie wiem czy to normalne.
Ciesze sie , że Ci plamienia ustały.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry