reklama

Ciąża bliźniacza

Rabbit widze,że mamy ten sam problem , ja też nie umie spac na boku bo zawsze spałm na brzuchu. Masakra. A napisz mi jak się czujesz bo ja mam straszne uciski jak dużo spaceruje i nie wiem czy to normalne.
Ciesze sie , że Ci plamienia ustały.

Ewa, ja od paru tyg mam takie uciski i pchania w dol,ze nie raz nie moge chodzic ;/ juz trzy razy bylam w szpitalu przez to i za kazdym razem mnie odsylaja do domu bo mowia ze wszytsko ok. lekarz mowil ze w moim wypadku polozenie dzieci wplywa na to, ale czasem jest masakra ;( :shocked2:

reklama
wiesz mnie narazie nie bolą plecy....męczę się o wiele szybciej...pierwsze pietro to dla mnie mont everest:) dyszę jak lokomotywa...

Milena fajnie ty już wiesz że będą dziewczynki....u mnie tylko jedna się ujawniła....w czwartek idę na usg prenatalne/połówkowe....może wtedy drugie się ujawni...leży cały czas tyłem...i pokazuje pupkę na każdym usg:)
a ty byłas już na połówkowym??

ja tez mam polowkowe w czwartek ;) u mnie byl to nielada wyczyn zeby zobaczyc ta co jest nizej... ale mialam cierpliwa ultrasonografke ;) mam nadzieje,ze tez sie dowiesz ;) niech mezus pogada do brzuszka noc wczesniej,zeby sie ladnie bobasek wypial :P

moja chyba też będzie boo tak kopię i się ruszą...że masakra....

a powiedz mi potrafisz odróżnić które kopie?? boo ja nie wiem czy to z tyłu już się przesuneło na tyle żeby czuć go po lewej stronie.....bo wiem że po prawej jest Julka.....

reklama
nie mam zielonego pojecia ktore kopie ;P wiem tylko tyle ,ze ta blizej 'wyjscia' to jest Emily, a ta wyzej to jest Hannah. chyba jak sa juz duuuuzo wieksze i juz nie zmieniaja pozycji to wtedy da sie rozroznic... ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry