reklama

Ciąża bliźniacza

ja też nie rozróżniam po prostu czuję ruchy raz z prawej a raz z lewej strony....i sobię to tak tłumaczę....że raz jedno raz drugie kopię:) .....ja już nie mogę się doczekać czwartku....

reklama
wiesz co teraz to mi obojętne....bardzo chciałam córkę....więc...może mógłby być chłopczyk bo mój mąż bardzo chce....ale ja tak w głębi duszy czuje że to dziewczynka....

wiesz co teraz to mi obojętne....bardzo chciałam córkę....więc...może mógłby być chłopczyk bo mój mąż bardzo chce....ale ja tak w głębi duszy czuje że to dziewczynka....

mnie tez bylo obojetnie, ale moj maz bardzo chcial jednego chlopca. widze ze w glebi serca ma jeszcze nadzieje ze w czwartek okaze sie ze tam jest jednak chlopiec.... :no: ale dziewuszki sa fajne.... :-)

Synkowie są mamusi,zawsze stoją za nią murem:-)Nieważne co dziewczyny nosicie pod serduszkiem,ważne żeby maleństwa zdrowe były.

Widziałam na którymś poprzednim poście, że pytałyście o pobolewania albo o ciągnięcie brzuszka w dół przy spacerach-ja tak mam od 25-28 tc i lekarz kazał mi się oszczędzać, żebym nie urodziła przed czasem tak więc mamusia obija się w domu i dużo odpoczywa a do tego no spa forte 2x dziennie.

U nas dwa maluszki były ułożone główkowo i nie miałam pojęcia które w danym momencie mnie boksuje.Zauważyliśmy wielkiego guza który krążył po lewej stronie bębenka.Za mały na rączkę czy nóżkę a przecież oba były główkowo. Były,nie zdawało nam się,nasz błądzący pagórek to główka jednego smyka. Jeden nadal leży główkowo(spokojniutki po mamusi:-D) a drugi dupcią w dół(rozrabiaka straszny,po tacie hehe:-D)

Hejka :)

kociak - ładne duże kociaczki będą :) &&& na przyszły tydzień, by wszystko przeszło jak trzeba :)

Aaga -to ja mam termin cc na 2 dni wcześniej ;) i jakos się uspokoiłam, bo lekarka mi powiedziała, ze ona przy tym będzie(że ona to będzie wręcz robić czy jakoś tak, grunt, że będzie przy nas). to podziałało na mnie uspokajająco. teraz sobie musżę te 2,5 tyg jakoś przeleniuchować, by wcześniej nie wylądować w szpitalu... kiepski to pomysł.;)

ja też nie mam już teraz totalnie pojęcia które kopie. Tylko wiem, które ma czkawkę, bo mają głowy z różnych stron... ale to tyle.... ;)

reklama
Nutria moj gin tez bedzie bo on bedzie mnie kroił, a cykora mam w ogole przed cc bo pierwszy mialam porod sn i pomimo tego ze był ciezki to cesarka jakos mnie nie rajcuje, a po drugie jak pomysle jaki sajgon bedzie po porodzie ogarnac wszystko to ciary mam na plecach:baffled::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry