reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Aaga - napisałaś dokładnie to sam o co ja myslę :):) wypisz wymaluj... ;-)
Teraz tylko doszło takie przekonanie, że skoro mam już wyznaczony termin na cc, to wcześniej się nie urodzą.... ech. wiadomo, ze to nie prawda - w sensie, ze niczego nie można być pewnym... ale ja sobie tak teraz układam, ze mam 2,5 tyg i co ja przez ten czas nie zrobię... ;-) muszę się pilnować

Dziewczyny mam na sprzedaż podwójny podgrzewacz firmy emmerson baby cena 50 zł <połowa ceny nowego>Mieści większość butelek nawet szerokie TT
Jak coś to na PW

czołem mamuśki, ale marna pogoda dzisiaj:((((((
a'propos zakupów to rzeczywiscie zaczne od termometru, smoczków, kocyków itp Z doswiadczenia wiem, ze łatwiej i taniej wychodzi jak rozkłada sie te wszystkie zakupy w czasie, a nie wszystko na raz. Ja tak naprawde mogłabym całe dnie spedzac w sklepach dzieciecych:zawstydzona/y:

Witajcie dziewczyny, mam pytanie na temat wozkow blizniaczych. Powoli zaczelismy sie rozgladac i albo zdecydujemy sie na EasyWalker Duo (dzieci leza obok sieie w osobnych gondolkach), albo wozek firmy City, ktorego nie ma w Polsce chyba (dzieci leza za soba). Prosze doradzcie mi jakie sa plusy i minusy tych dwoch roznych rozwiazan.

Podobnie jak Ty nie mam doswiadczenia w wózkach blizniaczych ale intuicyjnie czuje, że taki jeden za drugim jest praktyczniejszy.
Jedna mama poleciła mi wózek Baby Jogger City Select duo i zakochałam sie w tym wózku po uszy. Jestem na niego zdecydowana.

Podobnie jak Ty nie mam doswiadczenia w wózkach blizniaczych ale intuicyjnie czuje, że taki jeden za drugim jest praktyczniejszy.
Jedna mama poleciła mi wózek Baby Jogger City Select duo i zakochałam sie w tym wózku po uszy. Jestem na niego zdecydowana.
ja zas gdzies wyczytalam, ze dziecko z tylu czesciej sie kreci, bo wyglada zza plecow brata/siostry i bardziej niespokojne moze byc. Tez nie mam doswiadczenia, wiec prosze wszystkich o opinie i dziekuje z gory

Jest tu juz wątek o wózkach ale .... ja mam wózek gdzie dziecko siedzi jedno obok drugiego z tym że kazde ma osobne siedzisko i daszek bo wiadomo ze czasem jedno spi a drugie nie i zeby sobie nie przeszkadzały.
Podobały mi sie wózki jeden za drugim ale jakos chciałam zeby oboje mieli takie samo pole widokowe i tak jest, rozmiar wózka jest 78 i wchodzi we wszystkie starndardowe drzwi.

witam wszystkie mamusie !!!! jestem obecnie w 10 tygodniu ciąży bliźniaczej lekarz powiedział że prawdopodobnie jednoowodniowej.........i poprostu jestem załamana... mam rocznego synka który był niedotleniony podczas porodu i praktycznie przez cały rok był pod kontrolą specjalistów...więc jak terz pomyśle o dwójce dzieci...i komplikacjach to mam sobie chęć w łeb strzelić....może któraś z was jest jub była w takiej ciąży jak ja....błagam o jakąś pomoc i porady....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry