reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
a chcialm sie zapytac, masz juz jakis pomysl na przewijak?? czy taki na lozeczko czy taki z komoda bo ja myslam o czym takim z wanienka... ale nie moge sie zdecydowac
51cTCL%2BReaL._SX315_.jpg

wiesz ja mam malutkie mieszkanie także pewnie nic nie będę kupować....ale chyba moja siostra ma na łóżeczko więc pewnie mi da...ale ten śliczny....

widzę dziewczyny że już jesteście na zaawansowanym etapie zakupowym:-) my nie mamy jeszcze nic poza kilkoma spioszkami i ciuszkami, mam co prawda obiecane foteliki 2 pudla ubranek (nie wiem jakie rozmiary , na pewno na chlopca a moze i na dziewczynke) i w sumie na razie tyle. mysle ze moze w czerwcu trzeba sie bedzie wziasc za pewne rzeczy m.in malowanie pokoju. jak pomysle ile kasy potrzeba na wyprawke na maluszkow to kreci sie w glowie.
Aha no i wózek obiecal zakupic tesiu:-), na chwile obecna jestesmy zdecydowani na abc desing chociaz nie widzielismy na zywo:zawstydzona/y:, ostateczna decyzja zakupu wozka zapadnie jak go zobaczymy

karola2112 kochana dziekuje Ci pieknie za ten link, uspokoilas mnie bardzo!!
U mnie dzieciaczki tak kopia, tylko ja nie wiem kiedy ktore -ale matka ze mnie co!?hahha!
U nas wszystko dobrze, dzieciackzi jak widzicie ladnie rosna ,tylko ten zastrzyk sterydowy mnie przeraża.Mam go miec w czwartek na płucka dla dzieciaczkow.
U nas jakas taka cisza na forum ,widze:)
robbit bardzo gratuluje oceny!!wow w ciazy,a tak Ci dobrze idzie:)
Ja uzywam kremow na rozstepy i jakos na razie nie mam ...tfu tfu żeby nie zapeszyc:)))

Manila my musimy rozkladac cala wyprawke po trochu, i zaczelismy juz dosyc dawno bo jakos po 12 tyg, dla tego,ze tyle rzeczy musimy kupic/zrobic ze nie chcielismy zostawiac wszystkiego na koniec...

reklama
Milena my tez nic nie mamy poza tym co wymienilam, a wydaje mi sie ze to tylko kropelka w morzu, nie nalezymy do ludzi zamożnych zeby bylo nas stac na taki "lekki" wydatek jak wyprawka dla dwóch maluszkow, ale jakos tak wyszlo ze nie kupowalisy nic wczesniej, chyba ze strachu.
chcialabym tylko zebysmy zrobili zakupy zanim bedzie mi sie ciezko poruszac a szczerze mowiac, nie zebym narzekała , ale zauwazylam ze szybciej sie mecze, jak dluzej jestem na nogach strasznie bola mnie stopy i dolna czesc plecow, ech., uroki ciąży, no coz ja jestem +7kg - dane sprzed 2 tygodni:-) , a jak u Was z waga?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry