reklama

Ciąża bliźniacza

dziewczyny my kupiliśmy używaną Emmaljunga Twin City Cross wraz z gondolkami na allego za 500zł. Wózek wygląda jak nowy, żadnych zadrapiań, czy plam, z resztą wszystko juz wyprałam, kolor beż. jak na razie jeździałam po garażu i b. zwrotny, fajnie się prowadzi i b. miękkie amortyzatory, pompowane duże koła jak dla mnie idealny na spacery po lesie:)szerokość z kołami 78cm spokojnie przechodzi przez drzwi.
ja uparłam się na wózek jeden obok drugiego - zależy mi aby takie maluszki mieć na oku jak spaceruję, a niestety w opcji jeden za drugim widziałabym tylko jednego malucha.
oczywiście każdy ma inne preferencje:)
wgondolki.jpg

reklama
karola2112 mi tez zaleza na tym,zeby dzieciaczki razem ,a nie jeden za drugim jak w tramwaju:)
ja troche zaczynam swirowac, bo bylam na usg w piatek i dzieciackzi waza 1230 i 1030 gramow ,wiec nie wiem cyz to dobra waga w 29 tygodniu!?
Jak to u Was jest dziewczyny!?

Dziewczyny ja ma wozek jeden obok drugiego i jestem bardzo zadowolona :) bude maja wspólna, ale siedziska osobno sie rozkładaja :)

Karola co do wagi maluchow to w 31tc wazyli po 1700g (urodzili sie 2350 i 2780), ale 2 tygodnie to bardzo dłuzo czasu na wzrost i wydaje mi sie ze waga Twoich maluchow jest ok, a co mówił lekarz :)

Eliza głowa do góry... nawet nie wiesz ile szczescia daje takich 2 urwisów :)

ja zas gdzies wyczytalam, ze dziecko z tylu czesciej sie kreci, bo wyglada zza plecow brata/siostry i bardziej niespokojne moze byc. Tez nie mam doswiadczenia, wiec prosze wszystkich o opinie i dziekuje z gory

Ja zakupilam Abc Zoom, jesli chodzi o wysokosc siedzisk to one nie sa na tej samej wysokosci montowane wiec dzieci sobie widokiem nie przeszkadzaja, mozna tez siedziska zamontowac ze beda patrzec na siebie :) juz sie nie moge doczekac jak wyjde z dzieciaczkami na spacer :)

hejka Milena ja niedawno wróciłam ze szkoły bo jeszcze miałam zaliczenie....zdałam na 5 :D hihih i narazie mam spokój....
dzisiaj się dobrze czuję...tylko delikatne ciągnięcia...brzusio jakby tochę urósł....kupiłam dzisiaj krem na rozstępy z Gerbera....podobno dobry...do tej pory wystarczała mi oliwka po kąpieli....ale teraz wolę na zmianę....cały czas walczę o cenę tego wózka bo już jestem na niego zdecydowana....

aa ty jak się dzisiaj czujesz jak samopoczucie??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry