reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Czesc dziewczyny, jakos lepiej sie czuje od wczoraj ale nie chce zapeszac.......
Powoli mam ochote na jakies buszowanie po sklepach i zakupy dla tych bąków, a kiedy Wy zaczęłyscie robic zakupy?

ja już parę ubranek kupiłam...ale narazie się wstrzymuję bo nie znam płci dzieciaków....a są takie piękne ubranka...ale są albo typowo dziewczęce albo chłopięce....a nie chce żeby wszystko miały w beżu albo bieli....więc cierpliwie czekam....teraz chce kupić ręczniki dla maluchów...szczoteczki do włosów...itp

karola b.fajnie że już czujesz się lepiej....:) tylko nie szalej

Czesc dziewczyny, jakos lepiej sie czuje od wczoraj ale nie chce zapeszac.......
Powoli mam ochote na jakies buszowanie po sklepach i zakupy dla tych bąków, a kiedy Wy zaczęłyscie robic zakupy?

my zaczelismy zakupy po 12 tyg, ale bede szczera ubranek nie kupowalam bo tak jak powiedziala Rabbit, nie chcialam zeby mialy wszystkie ubranka biale albo w kaczki :P
za to kupilismy juz lozeczka, wozek, koszyczki do spania, kilka kocykoww, foteliki samochodowe i wszystko w neutralnych kolorach ;) tak samo zrobilam w pierwszej ciazy i potem nie mialam problemu na koncu zeby wydac duza kwote od razu na wszystko, ale to juz zalezy od osoby i mozliwosci ;) pozdrawiam. :-)

my kuilismy bebecar vector duo, mozna go uzywac od urodzenia bez zmieniania siedzisk, gdyz rozklada sie na calkiem plasko... siedziska mozna tez regulowac na wszystkie sposoby, twarza do siebie, do rodzicow twarza do przodu. ogolnie jestem zadowolona ;)

carrito-gemelar-bebecar-vector-duo-1-634210598556255366.jpg

fajny....kolorek śliczny....ja chyba zdecyduję się na ABC ZOOM....

jak wogóle dzisiaj samopoczucie??? mnie maluchy tak naciskają pęcherz że non stop latam sisiu....wrrrrrr

;) slyszalam wiele pozytywnych opinii na temat zooma, ale mnie jakos nie przxypadl do gustu...- kolezanka ma i sobie zachwala, rzeczywiscie to bardzo trudny wybor... :-) nie najgorzej dzis, ale tez sie wierca :-D chyba dzis za duzo slodyczy zjadlam,ze sie tak wierca :P

reklama
ja tylko mam ochotę na słodycze....tylko wcinam.,...aż się boję ile będę miała do przodu w kg....:) ale coo tam potem zrobi się wątek dla odchudzających mam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry