haha . mnie poki co tez tylko w brzuch weszlo, ale zobaczymy jak bedzie dalej ;D
dawaj koniecznie fotke, chetnie Ciebie zobaczymy:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha . mnie poki co tez tylko w brzuch weszlo, ale zobaczymy jak bedzie dalej ;D
spoko jutro jakas wrzuce, bo najpierw mezus musi mi zrobic... a dzis pracuje do pozna :-( nienawidze sobot, zawsze sie nudze strrrrasznie!dawaj koniecznie fotke, chetnie Ciebie zobaczymy:-)
na pierwszym zdjeciu ja z mezusiem (fotka sprzed ciazy), a na drugimi i trzecim moj brzusio sprzed tygodniaspoko jutro jakas wrzuce, bo najpierw mezus musi mi zrobic... a dzis pracuje do pozna :-( nienawidze sobot, zawsze sie nudze strrrrasznie!
ps i vice versa ptencerr! chetnie Ciebie tez zobaczymy ;D

ciesz sie poki mozesz ;-)dziekuje za komplement:-)Zadna z Ciebie foczyca, slicznie wygladasz:-)ja cale zycie chudzina bylam, wiec teraz jak brzuszek wiekszy to z jednej strony bardzo sie ciesze, a z dru´giej jeszcze nie moge do konca sie do tego przyzwyczaic i juz mi powolo ciazy-> a co to bedzie pozniejptencer jaka ty chudzinka jesteś....to ja przy tobie to już foczyca...fajne fotki...