reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
spoko jutro jakas wrzuce, bo najpierw mezus musi mi zrobic... a dzis pracuje do pozna :-( nienawidze sobot, zawsze sie nudze strrrrasznie!
ps i vice versa ptencerr! chetnie Ciebie tez zobaczymy ;D
na pierwszym zdjeciu ja z mezusiem (fotka sprzed ciazy), a na drugimi i trzecim moj brzusio sprzed tygodnia IMG_0484.jpgIMG_2664.jpgIMG_2665.jpg

aaa jeżeli chodzi o wózek to się wstrzymałam...mało chciała opuścić...a oprócz tego dostałam dokładniejsze fotki na maila...i był bardzo porysowany....więc mam jeszcze czas...może tylko gondolki kupię używane...a spacerówkę ze stelażem nówkę....

ptencer- super wygladasz, szczesciara jeszcze Ci brzuszek za mocno nie wyszedl :-D ciesz sie poki mozesz ;-)
rabbit- masz racje nie ma co sie spieszyc, lepiej przemyslec ,bo to bardz owazny zakup ;)

ptencer jaka ty chudzinka jesteś....to ja przy tobie to już foczyca...:) fajne fotki...
dziekuje za komplement:-)Zadna z Ciebie foczyca, slicznie wygladasz:-)ja cale zycie chudzina bylam, wiec teraz jak brzuszek wiekszy to z jednej strony bardzo sie ciesze, a z dru´giej jeszcze nie moge do konca sie do tego przyzwyczaic i juz mi powolo ciazy-> a co to bedzie pozniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry