reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
dziewczyny super fotki:) aż miło poglądać:)

mi w 20tc wydawało się że mam spory brzuch, a teraz .... a jeszcze trochę przede mną:) i tak się zastanawiam co to będzie:)

dziewczyny kiedy Wam najbardziej urósł brzuch? teraz mam wrażenie że rośnie część pod biustem

mi w 20tc wydawało się że mam spory brzuch, a teraz .... a jeszcze trochę przede mną:) i tak się zastanawiam co to będzie:)

dziewczyny kiedy Wam najbardziej urósł brzuch? teraz mam wrażenie że rośnie część pod biustem

mnie wyszlo gdzies w 15-16 tyg. w Twoim tyg to z pewnosci rosnie juz najwyzsza czesc :-)

ja co prawda jestem dopiero w 17tyg., ale mam wrazenie podobne jak Milena, ze osatnie 2 tygodnie najbardziej urosl (czyli 15-16tydzien), ale nie wiem jak to bedzie dalej

reklama
milena pieknie wygladasz!
ja szczerze mowiac w 30 tygodniu mam mniejszy niz Ty:(moze cos jest nie tak!!!!???
My dzis dokonczylismy remoncik i jutro skladamy lozeczka.Torba juz spakowana dla dzieciaczkow i dla mnie,wiec tylko sie modlic ,zeby dzieciaki posiedzialy jeszcze 8 tyg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry