reklama
madzia842
Fanka BB :)
Dzięki, bardzo się cieszę:-) Teraz tylko żeby były zdrowe
Majka 1978
Witajcie trójpaczki trochę mnie tu nie było bo remont u mnie w pełni ale wczoraj byłam u gina i cała jestem w skowronkach no i u mnie będą wymarzone dwie dziewczyny !!! .Niewie czemu ale jakoś tak czułam i aż się lekarz zdziwił jak powiedziałam mu przed USG że stawiam na dwie dziewczynki a on sprawdził i się potwierdziło POZDRAWIAM was serdecznie
Witajcie trójpaczki trochę mnie tu nie było bo remont u mnie w pełni ale wczoraj byłam u gina i cała jestem w skowronkach no i u mnie będą wymarzone dwie dziewczyny !!! .Niewie czemu ale jakoś tak czułam i aż się lekarz zdziwił jak powiedziałam mu przed USG że stawiam na dwie dziewczynki a on sprawdził i się potwierdziło POZDRAWIAM was serdecznie
Bardzo się Cieszę Twoim szczęściem
madzia842
Napisał Majka 1978
Gratuluje i cieszę się razem z tobą
wlasnie tez jestem ciekawa, pozostaje nam czekac az sie odezwieCiekawe co u Gemini81?? Już pewnie tuli swoje malenstwa
Gratuluję!!!
Ja też będę miała dwie dziewczynki, choć po cichutku marzył nam się choć jeden chłopak. W domu mam już 8-letnią córkę. Widać los tak chciał .
reklama
monia1110
Witam mamunie!!! Gratuluje coreczek!!! ja jutro ide na usg i mam nadzieje ze sie dowiem kto tam u mnie w brzuszku mieszka. juz nie moge sie doczekac )) a pozniej juz usg co dwa tygodnie mi wyznaczli. ja tez mam cicha nadzieje na dwie ksiezniczki ale jak beda chlopcy to tez bede najszczesliwsza, najwaznesze zeby zdrowe byly. ehhh a zaraz znowu do pracy, padam z nog.
milego dzionka mamusiom i dzidziusiom
milego dzionka mamusiom i dzidziusiom
Podziel się: