reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
hejka ja już wróciłam....ahhh jak było fajnie...a jakie mam stópki...ahhh:)

kasiek usg nigdy nie jest dokładne....a jeżeli się martwisz o hipotrofię to mojej koleżanki córeczka też miała mały brzuszek...i wiem ze to piszę po raz 10000 na BB ale lekarz kazał jeść dużo biała...litr mleka, 3jajka i 200g białego mięsa dziennie....dzieciaki też szybciej rosną....ja staram się dużo jeść białka i mam tydzień do przodu z wagą dzieciaków....:) więc może spróbuj.....

a ty karola się nie stresuj brzusiem...jest śliczny....moj też jest raz nisko raz wysoko....zależy jak dzieciaki leżą....aa twoje już pewnie oba główkowo więc brzusio ma prawo tak wyglądać....

milena to będę jutro mocno trzymać kciuki:)

Hej baby ja wczoraj zmasakrowana byłam po badaniu krwi, zlazłam sie jak cholera i lekkie skurcze miałam potem, do tego ból głowy bo na czczo byłam wrrrr..ale dzis juz ok :).
U mnie bliźniaki to wynik ivf, nie było zaskoczenia wielkiego bo w tamtym roku byłam u wróżki i wywróżyła bliźniaki :tak:.

prosze podajcie link do strony ile powinny wazyc blixniaki w brzuszku, wiem ze to juz tutaj bylo tylko kiedy?..

rabbit mi sie ta spodniczka nie podoba, ale kazdy lubi co innego

Czesc laski,
znowu nudyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, na szczęscie mój M wrócił juz z pracy i szaleje w ogródku z Frankem, a ja moge z Wami poplotkowac. Własnie, Manila ma racje ja tez chetnie bym z tego linka skorzystała.
No to widze, że z tymi naszymi blizniakami to kazda inaczej, ja tez brałam kiedys pigułki ale 100lat temu i wszyscy nam mówili ze w ciąze zachodzi sie min 6mc, a my pyk za pierwszym razem Frania zrobilismy, blizniaki zresztą tez za tzw jednym bzyknięciem jak mam byc szczera.

reklama
Do góry