K
kobietka22
Gość
Kobietko pięknie wygladasz, to chyba najdłuzej wyczekiwana ciąza na forum jaką znam, aż dostaliście zielone światełko.
Progesteron ja musze zw na problemy z szyjką do 35 tyg bo wycofane są niektóre leki np Fenoterol.I mimo ze łozysko pracuje już w pełni od ok 18 20 tyg to żeby nie było twardniej i skracania szyji mam dalej lutkę.
oj tak jakby doliczyć czas kiedy dojrzewałam do kolejnej próby bo tak się bałam to czekałam od 2007 roku to jest 6 lat , dobrze , że tu trafiłam bo nabrałam odwagi dzięki Wam
No ,a co do lutki mi gin mówił , że jak macica będzie grzeczna , że tak powiem to odstawimy , a jak będą skurcze to do końca będę brała.
Tyle czekałam ,że teraz muszę się uszczypnąć czasem , bo to dla mnie spełnienie marzeń i mam nadzieję , że dalej wszystko będzie dobrze , u nas w rodzinie i wśród znajomych jest 5 ciężarnych , dziś w nocy pierwsza się rozpakowała o 3 dokładnie.
Teraz kolejna w czerwcu , potem ja , potem żona kuzyna i w październiku ostatnia
cieszę się że wszystkie wyniki są dobre i że masz tyle pozytywnej energii, tak trzymać :-):-)
. Byłam na diecie ale nic nie idzie zrzucić.......endo mówiła mi że o schudnięciu mogę zapomnieć........chyba że bym odstawiła hormony......ale nie mogę tego zrobić. Tarczyca ważniejsza....zwłaszcza jeśli chodzi o dzidzie
. Zresztą mąż mnie taką akceptuje......więc loozik ;-).
może się uda 2 maja wolne załatwić i do rodziców na wieś pojechać. Super by było, bo już ze 3 miesiące się z rodzinką nie widziałam...
.
Pani gin nawet stópkę zmierzyła- 9mm
Prawie się popłakałam na tym badaniu. Poprzedniego dziecka nie było mi dane oglądać na tym etapie. Widziałam tylko smutną, bezwolnie pływającą kuleczkę. A tutaj rusza się, połyka wody płodowe... Myślę, że gdyby nie tamta tragedia, to nie doceniałabym tak bardzo tego, co teraz mam. Nareszcie jakieś jasne dni nastały. Mam nadzieję, że dla wszystkich Forumowiczek nastaną takie słoneczne, radosne dni. Że Mamy Aniołkowe odnajdą spokój ducha, Staraczki zobaczą wyczekiwane dwie grube krechy a Ciężarówki będą miały spokojną, szczęśliwie zakończoną o czasie ciążę