reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny :)

Malgonia super wieści. Trzymam kciuki z całych sił &&&&

Edytka na szczęście już jesteśmy w domu. Puścili nas przed weekendem. W szpitalu przepływy były idealne i ciśnienie też dobre. Lekarz stwierdził, że chyba troche na wyrost zareagował. Tak więc leżymy w domku i następna wizyta 7.05

Isia witaj, bardzo mi przykro, że poznajemy się w takich okolicznościach. Również w tym okresie ciąży trafiłam do szpitala z rozwarciem, lekarze robili wszystko, niestety urodziłam chłopców w 24tc. Mój lekarz prowadzący zaniedbał badania szyjki i doszło do tragedii.

reklama
Hej dziewczyny!

Ja dziś idę na cesarkę, w miarę możliwości odezwę się po, napiszę jak wrażenia i wrzucę zdjęcie mojej córci :tak:

Pozdrawiam serdecznie:tak:

matita trzymam kciuki za cesarkę i czekam na fotki córeczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-)

magdalena bardzo się cieszę, super wiadomości :-D i gratuluję chłopaka :-D jak twoje samopoczucie, teraz chyba już lepiej? ;-)

dla staraczek przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Witam dziewczyny:)

Isia strasznie mi przykro, że i Ciebie spotkała strata dziecka. Światełko dla Twojej córeczki
[*]. Wiele przeszłaś, musisz pożegnać się ze swoim dzieckiem dużo za wcześnie. Płacz bo to pomaga, pisz i żal się, my zrozumiemy. Teraz jest ciężko, ale ten czas jest potrzebny żebyś znowu mogła patrzeć w przyszłość optymistycznie. A tak będzie!!!
Malgonia cały czas trzymam kciuki&&&& Super, że już jest serduszko - widać silny maluch się kluje:-)
Magdalena gratuluję synka:-) Super, że wszystko ok. A jak tam Twoja zgaga?

Neta i za Twoje staranka&&&&
OneMoreTime to za chwilę testowanko&&&& Spóźnione życzenia urodzinowe dziewczyno, sto lat:-)

MisiaMonisia fajnie, że wyniki już ładne, kciukasy za staranka&&&&
Alza cieszę się, że wszystko u Was gra i buczy:-D

Edyta przykro, że tata tak zareagował. Faceci niestety gruboskórni są i czasem ratują się takimi tekstami, co by pokazać że im nie zależy a tak naprawdę umierają ze strachu. Tak czy siak ciesz się swoim szkrabem, bo przecież to już prawie połówka:-D A jak tam wyniki badań, wszystko ok??

Anty co u Ciebie???
Kobietka wyglądasz bosko!!! Ciąża Ci służy:-) Zazdroszczę energii, bo ja nie mam jej za grosz:no:

Karola jak tam brzuszek? Nadal szaleje? Chyba lepiej to sprawdzić.

Matita w takim razie kciuki i czekamy na wieści&&&&&

U mnie czasu brak, nic się nie dzieje ciekawego:) Dzisiaj mam wizytę u gina, zobaczę co powie. Zatoki mi nie odpuszczają, ale jest już lepiej. Głowa nie boli, temp. brak, ale cały czas coś spływa z nosa. Mam nadzieję, że obędzie się bez antybiotyku, bo nie wiem czy coś tam się nie kluje. Niby staranek szczególnie nie było, ale szansa zawsze jest. Z drugiej strony taka niedoleczona i w ciąży też nie dobrze. Jak nie urok to s.....:-)
Ach, córka dostała się do przedszkola:-D

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!! Kciuki za ciężarówki i staraczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Magdalena gratuluje synusia :-). Super ze wszystko jest Ok....bo przecież to najważniejsze :-).

Matita czekamy na zdjęcia Twojej Kruszynki :-). I na zdanie relacji :-).

Naala zdrówka Ci zyczę ;-). Czyli od września wysyłasz swojego szkraba do przedszkola? Pewnie będziesz tesknić...bo ja bym tęskniła :-). Ale fajnie...z dziećmi zawsze inaczej :tak:

Wiecie co? Wcześniej pisałam że nie czuje owulacji (a przed poronieniem czułam).....aż tu nagle dzisiaj wstałam rano z bólem prawego jajnika i boli cały czas :-). To jest 16 dzień cyklu.Czyli wszystko wróciło do normy :-). Mąż ma dzis popołudniówkę w pracy ale jak tylko wróci to trzeba działać :-T .

Do góry