Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale nie mozesz sie obwiniac to wcale nie Twoja wina.Hej zglaszam sie i ja dzis, w dalszym ciagu zaplakana i z mega dolem, wybaczcie ze wiekszosc nie przeczytam co piszecie ale zwyczajnie nie dam rady. Mam ochote calkiem sie poddac ze wszystkim.
Roxie ja sie caly czas badam, w Polsce glownie mialam badania ginekologiczne i gastrologiczne. Caly czas od lekarzy slysze ze zajscie w ciaze dla mnie to bylby cud, bo prawie zero endometrium, mnustwo zrostow, brak owulacji itp. Wiec trafil mi sie okropny cud po 2 latach niczego i stracilam i czuke ze to wina tej cholernej podrozy. W domu czulam sie idealnie, od 2 dni nic mnie nie bolalo z wyjatkiem piersi, nie plamilam, zaczynalam sie wrecz czuc coraz bardziej ciazowo, chcialo mj sie spac itp. A w samochodzie tak okropnie trzepalo i po 8 h jazdy dostalam normalnie skurczy. Zazylam 2 nospy ktore pomogly na 2h a potem od nowa bol niesamowity, duzo wiekszy i inny od okresowego i nasilal sie na kazdej nierownosci drogowej. A po 18h jiz chlusnelo [emoji22] Nigdy sobie tego nie wybacze ze pojechalam, ze nie pomyslalam ze mi to moze zaszkodzic. Jak tu miec nadzieje. Widmo starania kolejnych 2 lat sprawia ze robi mi sie niedobrze.
W dodatku nadal ciazowo bola mnie piersi co mnie doprowadza do podwojnej rozpaczy.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
3 poronienia? Bardzo mi przykro. Teraz odpusc zrob badania.Mfifi to moje 3. Zrosty pewnie usune dopiero za jakis dluzszy czas bo na to tez musze jechac do Polski na bardzo dlugo zeby zrobic wczesniej test SIS a naprawde nie jestem w stanie od reki tego zrobic. Chcialam tym razem ale nie zdazylismy z lekarzem. To nie takie latwe.
Tabletek ani zastrzykow nie chca dawac dopuki sa takie zrosty.
Najgorsze chyba w tej istniejacej nadziei jest wlasnie czekanie kolejnych miesiecy, lat kiedy jeszcze 2 dni temu mialam te wspaniale 2 kreski na tescie.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom