reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mówicie że gorączka i reszta mogą być objawami?? O matko radość by była wielka ale dziś wracam i do wyrka

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Marika92 no pewnie pierwszy to objaw pamietam jak w szpitalu na praktykach codziennie badalam sobie temperature i byla wlasnie 37,2 zreszta organizm daje Ci sygnaly ze chora jestes trzymam kciuki lec na bete
Ehh chyba tylko ja zostane na tym forum Wy wszystkoe z brzuszkami bedziecie chodzic no ale za to jakie wsparcie bede miec;)

Dziewczyny ja ostatnio bardzo zmeczona jestem nie wiem czy nie wybiore die do rodzinnego bo te znuzenie i sennosc mnie wykancza a na dodatek brakuje mi sily:(

Zrobiłam homocysteine progesteron betę zelazo i kwas foliowy. Kwas i homocysteina wynik za tydzień reszta po 14 także teraz trochęstresu. A to dopiero 25dc ;-/ Ostatnio nie wyszło w 28dc dopiero poziom 18 był

Za waszą radą poszłam 2h wcześniej do domu.. Bo czuje się okropnie a jeszcze czeka mnie pakowanie do Oslo. Muszę chyba wyleżeć, ale zastanawiam się co mogę wziąć w razie czego.. Jaki lek
Czy gdyby się okazało że to ciąża to mają leki już wpływ na dziecko??? Buuu

27.06.17 Anastazja [*]

@Marika92 wiesz co jeśli ciąża to jednak mają wpływ jakiś ... hm powinnaś sprawdzić czy ta ciąża jest bo długa droga przed Tobą a jak coś nie jest to zbytnio bezpieczne jednak trzeba jechać dużo godzin :/ Funi mówili że jak się ma mutacje to dobrze sobie na drogę zastrzyk zrobić ...bo wiadomo krew nie krąży tak dobrze , bo się głównie siedzi i ciśnienie się zmienia w drodze też ...także proponuję zrobić jutro tą bete :) żebyś byla spokojna jak coś

reklama
Jutro na betę już nie dam rady :(( lot z samego rana.. :/ no nic to zwalcze choróbsko sama jakoś. W pt też miałam gorączkę tzn stan podgorączkowy i wróciłam do domu wyleżałam a rano było już ok ;) masakra jakie zawirowania chorobowe

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry