• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Oczekujaca123 w sumie staramy się już drugi cykl [emoji14] W tym tak średnio sie staramy bo termin byłby na październik (25.10 poroniłam, a 26.10 córka ma urodziny), ale nie przerywamy starań, jak ma być to będzie [emoji4]

@Takaja123 ja nie pomogę bo nie obchodzimy walentynek [emoji4]

reklama
@Jivka my w sumie też nigdy nie obchodziliśmy ale chyba sama mam taką potrzebę żeby gdzieś wyjść na randkę troszkę romantycznosci nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie :)

Jakoś dziwnie ciągnie mnie w jajnikach może faktycznie coś się zadziało jestem bardzo ciekawa. Ile dni po powinno wyjść coś na teście lub na becie?

@Takaja123 my tez raczej nie obchodzimy Walentynek, wiec tez nie pomogę ... ale może wybierzemy się do kina i na jakaś kolacje, tak żeby właśnie zrobili się romantycznie ;) w dodatku Flo pokazuje mi ze od 13 będą dni płodne ;) wiec nie zaszkodzi, a może pomoc ten romantyczny nastrój :wink:

@Oczekujaca123 bardziej na owu stawiałam zaraz po @ też śluz był i ból jajników, a tu ból brzucha jak na @ a śluzu dużo coś było wtedy a czy to jest powodem braku @ to zobaczymy. Poczekam do środy może albo do wtorku. Śmiesznie byłoby gdyby faktycznie owulacja wystąpiła trzy dni przed @ i udałoby się :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry