ozkane
Tylko mama
Odpoczywaj Kochana, a że pobyt w Szpitalu jest przytłaczający to doskonale Cię rozumiemWróciłam. Dziś nie dam rady poczytać wszystkich zaległości. Może ktoś mi streści? Będę teraz polegiwać przez tydzień i nic nie robić. Sen Mnie bierze, w tych szpitalnych łóżkach tak niewygodnie.. Wykryli mi jakieś bakterie i dostałam Sterovag i Urosept, po wynikach posiewu ciąg dalszy.
Samo badanie ( amniopunkcja) nie jest bolesne, tylko strach,że coś pójdzie nie tak. Gapię się teraz na siebie i obserwuję. Schiza.
miałam kontakt z Sylą i Kasią, więc wiem ,że już dobrze, cieszę się , naprawdę. Trzymajcie się dziewczyny.
Jedno jest pewne, niewskazane jest leżenie w Szpitalu na oddziale septycznym, wad rozwojowych płodu. Niepotrzebnie się człowiek nakręca. Cieszę się,że mam to za sobą. Już mi nawet bałagan w domu nie będzie przeszkdzał, nic mi robić nie wolno.
Serdecznie was pozdrawiam. WSZYSTKIE. I do napisania.
Zawiedziona jesteś, że bez usg, ale najważniejsze, że serduszko bije mocnoCześć!!
Byłam dzisiaj na wizycie u ginka, ale on tylko posłuchał bicia serduszka i na tym koniec:-(a miałam nadzieję, ze zrobi mi chociaż USG, a tu na serduszku koniec, następna wizyta za miesiąc w piątek 13
Narazie nic więcej nie napiszę, bo przyszła do mnie siostrzenica męża(7 lat) i buzia jej się nie zamyka, do tego stopnia, ze ja nie słysze własnych myśli![]()
udanego najazduja też zaraz wychodzę po piwo...a coM zaraz wraca i se dzisiaj pobiesiadujemy ;-)
Marlenka ... wirtualnie się przyłączam :-)
A wszystkim Wam życzę miłego weekendu bo pewnie nie będzie czasu wskoczyc na bb... jutro czeka mnie najprawdopodobniej najazd teściowej![]()
Zdrowka wiele wieleHej,a moje dziecię chore i to bardzo.Teraz śpiA on zawsze nawet z glutem i gorączką szaleje.Temp.38- 5 godz. po nurofenie (nast. dawkę mogę dopiero za 3 godz.
).No,ale jak śpi to go nie będę chyba ruszać.Nawet nie wiem czy mam jakieś czopki,sama nie dam rady,bo wysoko są schowane.Czarno to widzę.Po postu nie moje dziecko,leżące,apatyczne.No,niech teraz pośpi.A w tym wszystkim ja leżąca.Żeby tylko nie trzeba było po pogotowiach jeździć,bo wtedy to nie wiem jak to zrobimy,tfu,tfu.Buuuu
![]()
Niestety nie umiem pomóc, ale tulam mocno.Ah witam popołudniowo
Byłam na dzisiaj zarejestrowana na USG, bo wchodziłabym w II trymestr...
Więc skorzystałam z tego pomimo, że dzidzi nie ma, chciałam sprawdzić, czy wszystko dobrze.
Okazało się, że coś tam jeszcze w macicy jest i nie jestem super czysta tak jak powinno być po łyżeczkowaniu.
Jestem trochę rozczarowana i przestraszona, mam być pod obserwacją
Martwie się, bo ten zabieg ma duży wpływ na przyszłe ciąże, na dodatek pani doktor zapytała się mnie, czy były problemy z zajściem w ciążę, sama nie dopytałam skąd to pytanie...
Nie wiem co myśleć, tak do was piszę, może wiecie coś niecoś na ten temat :-(

).No,ale jak śpi to go nie będę chyba ruszać.Nawet nie wiem czy mam jakieś czopki,sama nie dam rady,bo wysoko są schowane.Czarno to widzę.Po postu nie moje dziecko,leżące,apatyczne.No,niech teraz pośpi.A w tym wszystkim ja leżąca.Żeby tylko nie trzeba było po pogotowiach jeździć,bo wtedy to nie wiem jak to zrobimy,tfu,tfu.Buuuu