• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej,a moje dziecię chore i to bardzo.Teraz śpi:szok: A on zawsze nawet z glutem i gorączką szaleje.Temp.38- 5 godz. po nurofenie (nast. dawkę mogę dopiero za 3 godz.:no:).No,ale jak śpi to go nie będę chyba ruszać.Nawet nie wiem czy mam jakieś czopki,sama nie dam rady,bo wysoko są schowane.Czarno to widzę.Po postu nie moje dziecko,leżące,apatyczne.No,niech teraz pośpi.A w tym wszystkim ja leżąca.Żeby tylko nie trzeba było po pogotowiach jeździć,bo wtedy to nie wiem jak to zrobimy,tfu,tfu.Buuuu:zawstydzona/y:

gabi biedna Ty moja i twoj M
ale to i dobrze ze maly goraczkuje... zwalcza chorobe
Jak bylam ostatnio w ciazy moj mlody przechodzil ospe ...goraczka ponad 39 Nie odbylo sie bez wzywania pogotowia ...( nie przyjechali)
trzymj sie buzka

Ach,że pogotowie nie przyjeżdża do dzieci z gorączką to niestety wiem:wściekła/y: M miał 1,5 roczku,40 stopni i był nieprzytomny to tak właśnie usłyszałam i więcej na pogotowie nie liczyłam:dry:

Ah witam popołudniowo :blink:

Byłam na dzisiaj zarejestrowana na USG, bo wchodziłabym w II trymestr...
Więc skorzystałam z tego pomimo, że dzidzi nie ma, chciałam sprawdzić, czy wszystko dobrze.
Okazało się, że coś tam jeszcze w macicy jest i nie jestem super czysta tak jak powinno być po łyżeczkowaniu.
Jestem trochę rozczarowana i przestraszona, mam być pod obserwacją :shocked2:
Martwie się, bo ten zabieg ma duży wpływ na przyszłe ciąże, na dodatek pani doktor zapytała się mnie, czy były problemy z zajściem w ciążę, sama nie dopytałam skąd to pytanie...

Nie wiem co myśleć, tak do was piszę, może wiecie coś niecoś na ten temat :-(

sonita moze masz tylozgiecie macicy i dlatego to pytanie mnie tez pytala czy byly jakies problemy z zajsciem w ciaze A macica wiadomo jeszcze jakis czas bedzie dochodzic do siebie ....

ale tu dzisiaj tlok hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry